İstanbul’dan Samsun’a uyuşturucu getiren 2 kişi tutuklandı

İstanbul’dan Samsun’a araçla uyuşturucu getiren 1’i kadın 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.
Haberin Galerisi (6 Fotoğraf)→M.E. adlı kadın ile A.Y. "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 1 çocuk annesi M.E. adlı kadın verdiği ifadede, "Araçta uyuşturucu madde olduğunu bilseydim araca binmezdim. Ben uyuşturucu kullanırım ancak 4 ay önce bıraktım. A.Y. ile kimseye uyuşturucu satmadık" dedi.
A.Y. ise, "M.E. kız arkadaşım olur. Araçta ele geçen uyuşturucu bana aittir. Ben uyuşturucuyu kullanmak için bulunduruyorum. M.E.’nin söz konusu maddeden bilgisi yoktur. Satanlardan sürekli almamak için o yüzden toptan satın aldım. Ben kimseye uyuşturucu satmadım" diye konuştu.
Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.Y. ve M.E. mahkemece "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın