BAFRA

İsmet İnönü İlkokulundan Bilgisayar Sunumu

 
 701
İsmet İnönü İlkokulundan Bilgisayar Sunumu - Bafra ismet İnönü İlkokulu, 4 / B Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Gülizar Çakır rehberliğinde, “Bilgisayarın Seyri ”konulu bir sunum gerçekleştirdiler.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra ismet İnönü İlkokulu, 4 / B Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Gülizar Çakır rehberliğinde, “Bilgisayarın Seyri ”konulu bir sunum gerçekleştirdiler.

Bilgi çağından Bilgisayar ve Uzay çağına hızlı bir geçişin yaşandığı Dünyada okulların da çeşitli inceleme, proje ve sunumlar yaparak teknik ve bilim çağına hazırlıklı olmalarının amaçlandığı sunumda öğrenciler kendilerine verilen konuda başarılı bir sunuma imza attılar.

Bafra İsmet İnönü İlkokulu, 4 / B Sınıfı öğrencileri bilgisayarın hayatımızdaki yeri, tarihçesi ve önemi ile ilgili olarak yaptıkları sunumu başarıyla yerine getirmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadılar.

Okul Müdürü Şerafettin Şahin: “Büyük bir özveri ve başarıyla sonuçlanan bilgisayar ile ilgili sunumları nedeniyle öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenleri Gülizar Çakır’ı kutlar, teşekkür ederiz.” dedi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmet İnönü İlkokulundan Bilgisayar Sunumu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0