BAFRA

İsmet İnönü İlkokulu Öğrencilerinden Devlet Hastanesi Ve Emniyet Müdürlüğü Personeline Mektup

 
 1074
İsmet İnönü İlkokulu Öğrencilerinden DevletHastanesi Ve Emniyet Müdürlüğü Personeline Mektup - Bafra İsmet İnönü İlkokulu 2/D sınıfı minik öğrencilerinin Bafra Devlet Hastanesinin sağlık çalışanlarına yönelik yazmış olduğu duygu ve sevgi yüklü teşekkür mektupları okul müdürü Şerafettin Şahin ve Sınıf Öğretmeni İsmail Kapancı ile birlikte Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu’na takdim edildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra İsmet İnönü İlkokulu 2/D sınıfı minik öğrencilerinin Bafra Devlet Hastanesinin sağlık çalışanlarına yönelik yazmış olduğu duygu ve sevgi yüklü teşekkür mektupları okul müdürü Şerafettin Şahin ve Sınıf Öğretmeni İsmail Kapancı ile birlikte Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu’na takdim edildi.

Okul Müdürü Şerafettin Şahin “Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar var olsunlar. Emekleri ödenmez. Kendilerini selamlıyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” dedi. 

Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu bu duygu dolu mektuplarından dolayı okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerine hastane personeli adına teşekkür etti. 

Ayrıca 3/B sınıfı öğrencilerinin mektuplarını ise Okul Müdürü Şerafettin Şahin ve Sınıf Öğretmeni Bilal Temel ile birlikte Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan’a takdim ettiler. Polis Haftası nedeni ile öğrencilerin selamlarını ileterek Polis Haftasını kutladılar. Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan bu özel davranıştan dolayı öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Şerafettin Şahin, Bu zorlu süreçte yapmış oldukları çalışmalarından dolayı Okulumuz 2/B Sınıfı öğrencilerinin yazmış oldukları teşekkür mektuplarını Vefa Destek Grubu adına, Ayrıca 4/C Sınıfı öğrencimiz Defne Alya Çakır’ın Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak’a yazmış olduğu teşekkür mektubunu ulaştırması için Bafra Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen beye İlçe MEM Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte teslim ettik. Mektupların yazılmasında emeği geçen Sınıf Öğretmenimiz Emin Alkan’a ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Şerafettin Şahin, “Bu zorlu süreçte yapmış oldukları çalışmalarından dolayı Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencilerinin yazmış oldukları teşekkür mektuplarını Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç Bey’e teslim ettik. Mektupların yazılmasında emeği geçen Sınıf Öğretmenimiz Ömür Aşkın Karaca’ya teşekkür ediyorum.” dedi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmet İnönü İlkokulu Öğrencilerinden Devlet Hastanesi Ve Emniyet Müdürlüğü Personeline Mektup içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0