BAFRA

İsmail Ahıskalı Vefatının 14. Yılında Yaptırdığı Okul Tarafından Anıldı

 
 497
İsmail Ahıskalı Vefatının 14.Yılında Yaptırdığı Okul Tarafından Anıldı - İsmail Ahıskalı’nın ölüm yıldönümü münasebetiyle Bafra Asri mezarlıkta kabri başında anma töreni yapıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - İsmail Ahıskalı’nın ölüm yıldönümü münasebetiyle Bafra Asri mezarlıkta kabri başında anma töreni yapıldı.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İsmail Ahıskalı’nın oğlu Alptekin Ahıskalı, Arkadaşları, Okul aile birliği başkanı Hüseyin Topuz, Lokantacılar Odası başkanı Doğan Karafazlıoğlu, Eski oda başkanları Aydın Ev, Bahadır Demircan, Okul personeli, Öğrenciler ve Bafra Esnaf Temsilcileri katıldı.

Törende Okul Müdürü Ayhan Kandazoğlu, “İsmail Ahıskalı’yı 14. vefat yıldönümünde rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Okulumuz 1989 yılında açılmıştır. 1996 Yılında da Merhum İsmail Ahıskalı’nın Nakdi yardımlarıyla Okulumuz yapılmıştır. Okulumuzdan binlerce öğrencimiz ustalık belgesi alarak Mezun olmuştur. Ustamız Merhum İsmail Ahıskalı’nın hayırla yâd ediyoruz. ”dedi.

Merhum İsmail Ahıskalı’nın hayatının okunduğu programda Oğlu Alptekin Ahıskalı ise, ”Babam okul yaptırmak istedi, Özellikle de kendi Usta olduğu için ustaların yetişeceği bir okul yaptırmak istedi. Bu program için emeği geçen herkese teşekkür ederim. “dedi. Ardından Okul Öğretmenleri Ali Türken ve Abdulkadir BacanlI tarafından Kur’an’ı Kerim tilaveti yapıldı. Dualar edildi.  Program Öğrencilerin Şehitlik ziyareti ile sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmail Ahıskalı Vefatının 14. Yılında Yaptırdığı Okul Tarafından Anıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0