İlkadım muhtarlarıyla güvenlik toplantısı

Samsun’da mahallelerde huzur ve güvenliğin artırılması amacıyla İlkadım ilçesinde görev yapan muhtarlarla kapsamlı bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
Haberin Galerisi (5 Fotoğraf)→Toplantı sırasında muhtarların mahallelerine ilişkin sorun, talep ve önerileri tek tek dinlenerek not alındı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, vatandaşların kamu hizmetlerine daha hızlı erişimi, olası risklerin önceden tespit edilmesi ve ihbar mekanizmalarının daha etkin kullanılması konularında değerlendirmelerde bulunuldu.
İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş yaptığı konuşmada, güvenli mahallelerin ancak iş birliğiyle mümkün olacağını vurgulayarak, muhtarların sahadaki en önemli paydaşlar olduğunu belirtti. Arıbaş, mahallelerdeki huzur ve güven ortamının güçlendirilmesi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nün, "Güvenli mahalleler" hedefi doğrultusunda vatandaş odaklı polislik anlayışıyla tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın