Samsun 1. Amatör Küme Play-Off grubunda Bafraspor ile birlikte başarılı olarak terfi maçlarına katılmaya hak kazanan Kadifekalesporlu futbolcuları, İlkadım Belediye Başkanı Necmi Akkoyunlu makamında kabul etti.
Samsun 1. Amatör Küme Play-Off grubunda mücade eden Kadifekalespor, geçtiğimiz günlerde Topraksuspor takımı ile 1-1 berabere kalarak 3. lige terfi maçlarında Samsun'u temsil etme hakkını elde etmişti. Kadifekalespor Kulübü'ne her türlü maddi ve manevi desteği vereceklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necmi Akkoyunlu, Kadifekalenin Samsun'u en iyi bir şekilde temsil edeceğinden şüphelerinin olmadığını söyledi. Akkoyunlu, "Bu şampiyonada centilmen bir şekilde varınızı yoğunuzu ortaya koymalısınız. İdmanlarda iyi çalışırsanız, sahaya çıktığınızda bunun sonucunu alırsınız. Bu şampiyonada sizlerin elinizden geleni yapacağınızdan eminim. Sizlere her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın