GÜNDEM

İlk Kez Hakim Karşısına Çıktılar

 
 372
İlk Kez Hakim Karşısına Çıktılar - İlk kez hakim karşısına çıktılar
Bafra Haber

 | Bafra haber - İlk kez hakim karşısına çıktılar

TFF 3. Lig takımlarından Bafra Belediyespor`da teknik direktör ve kaleci antrenörünün hayatını kaybettiği, kulüp müdürünün de yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren iki zanlı ile onlara yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen dört kişinin ilk duruşması yapıldı. Mahkeme, duruşmayı 5 Kasım 2008`e erteledi.

Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Gezer (49) ile kaleci antrenörü İsmail Kurt`un (42) öldürülmesi, Kulüp Müdürü Ergin Özarslan`ın (64) da ağır yaralanması olayını gerçekleştirdikleri ileri sürülen katil zanlıları İ.A. (28) ve M.Ş. (34), olay yerine geldikleri minibüsün sürücüsü ve sahibi N.S. (47), şahıslara yardım ve yataklık yaptıkları ileri sürülen M.A. (30), Y.A. (27) ve E.B.`nin (27) Bafra Adliyesi`ndeki mahkemeleri kimlik tespiti ve iddianemenin okunması ile başladı. Duruşmaya Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Gezer`in eşi Seval Gezer ve kızı Seda Gezer ile kaleci antrenörü İsmail Kurt`un eşi Leyla Kurt da katıldı.


Yaklaşık 6 saat süren duruşmada mahkeme heyeti, 2`si tutuklu toplam 6 sanığı, tanıkları ve şikayetçileri dinledi. Müdahil ve müşteki avukatları dosyaların incelenmesi ve dosyadaki eksiklerin tamamlanması için mahkemeden uygun süre istedi. Mahkeme heyeti de ikinci duruşmayı 5 Kasım 2008`e erteledi. Bu arada İ.A.`nın avukatı mahkeme heyetinden sanıkların tahliyesini istedi. Mahkeme başkanı atıl suçun  niteliği kanunda ön görülen ceza miktarı,  suç çokluğu, atılı suçun tutuklama sebebi varsayılan suçlardan olması bakımından bu talebi kabul etmedi ve tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlk Kez Hakim Karşısına Çıktılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0