GÜNDEM

İlk Fidan Dikildi

 
 231
İlk Fidan Dikildi - Bir Öğrenci Bir Fidan Projesi kapsamında Elma Fidanlarının gerçekleştirilmesi için Dedeli köyü Dedeli İlköğretim Okulunda Proje gerçekleştirildi
Bafra Haber

 |  - Bir Öğrenci Bir Fidan Projesi kapsamında Elma Fidanlarının gerçekleştirilmesi için Dedeli köyü Dedeli İlköğretim Okulunda Proje gerçekleştirildi

Bir Öğrenci Bir Fidan Projesi kapsamında Elma Fidanlarının gerçekleştirilmesi için Dedeli köyü Dedeli İlköğretim Okulunda Proje gerçekleştirildi.

Proje açılışında bir konuşma yapan İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun “Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu Bir Öğrenci Bir Fidan Projesi ile ilköğretim öğrencilerinde ağaç sevgisi ve çevre bilincinin oluşturulmasının amaçlıyoruz.Bununla birlikte öğrencilere çevre için bitkilerin özellikle ağaçların önemini kavramalarına uygulamalı bir şekilde yardımcı oluyoruz’’ dedi.

 Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı “Bir Öğrenci Bir Fidan Projesinin örnek alınarak ülke genelinde hayata geçirilmesinden mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimiz, öğrenim programlarında yer alan çevreyi koruma geliştirme bilincini aktif olarak yürütecek. Onlara bireysel sorumluluk bilinci kazandıracak olan bu projemiz ayrıca çevre küresel ısınmayı ve erozyonu önleyecek, ülke ekonomisine de katkıda bulunacak’’ dedi.

Bir Öğrenci Bir Fidan Projesi kapsamında ilk Fidanı Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı dikerek can suyunu verdi.

Bir Öğrenci Bir Fidan Projesi kapsamına düzenlenen etkinliğe Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı,Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Rüştü Yüce, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Salih Selçuk, Bafra Nafız Kurt Devlet Hastanesi Baş Hekimi Davut Çepni, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Hayrettin Demircioğlu, Öğrenciler, Öğretmenler ve Dedeli köyü halkı katıldı.



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlk Fidan Dikildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0