GÜNDEM

İlhan`dan Basına Övgü Dolu Sözler

 
 243
İlhan`dan Basına Övgü Dolu Sözler - Bir dizi veda ziyaretleri için Bafra`ya gelen Samsun İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan Bafra ve Samsun Basınının çalışmalarını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.
Bafra Haber

 |  - Bir dizi veda ziyaretleri için Bafra`ya gelen Samsun İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan Bafra ve Samsun Basınının çalışmalarını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.

Bir dizi veda ziyaretleri için Bafra`ya gelen Samsun İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan kendisini takip eden Bafra Haber.Com Haber Müdürü ve Kızılırmak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdullah Özdemir`e Bafra ve Samsun Basınının çalışmalarını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.

Basının cumhuriyet ile demokrasinin vazgeçilmez unsuru ve temel taşlarından biri olduğunu belirten Mustafa İlhan "Dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan haberdar olmamızı sağlayan, toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiren basın çalışanları fedakarca görevlerini yapmaktadırlar. Gazetecilik mesleği özellikle fedakarlık isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Basının, meslek ilkeleri dışında görevini sürdürdüğünü, halkın çıkarlarını daima savunduğu gibi, önemli konularda da kamuoyu oluşturan, bağımsız ve demokrasi açısından yaşamsal bir öneme sahip olduğunu kaydetti. Görev yaptığım 6 yılda Samsun ve Bafra Baısının çalışmalar takdire değer bir çalışmadır. Bizler gazeteci arkadaşların yoğun çalışma temposu içerisinde olduğunu biliyoruz.``dedi.
Ziyaretler esnasında kendisine eşlik eden Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol ‘da Bafra Basını ile devamlı şekilde istişare içerisinde olduklarını ifade etti.
Bafra Haber.Com Haber Müdürü ve Kızılırmak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdullah Özdemir’de,’’Samsun İl Emniyet Müdürümüz Mustafa İlhan’ı 6 yıllık görev süresince sadece müdür olarak değil bir abi, bir büyük olarak gördük. Yaptığımız haber çalışmalarında emniyet olarak her zaman bizlere yardımcı oldular. Onların güler yüzleri sayesinde Basın-Halk-Emniyet üçgenini oluşturarak Bafra ve Bölge için güzel çalışmalar yaptık. Bafra İlçe Emniyet Müdürümüz Mahir Erol ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,görevlileri ile basına gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.’’dedi
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlhan`dan Basına Övgü Dolu Sözler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0