GÜNDEM

İlçe Emniyet Müdüründen Ülkü Ocakları`na İade-i Ziyaret

 
 1198
Bafra Haber

 |  - Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ve İlçe Emniyet müdürlüğü birim amirleri Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfına iade-i ziyarette bulundu.

Kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerine teşekkür babında kurumları gezen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit`in bu seferki durağı Bafra Ülkü Ocakları idi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren ziyarette, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı`nın hizmet binasını gezen Yiğit, vakfın hizmet açısından güzel bir binaya sahip olduğunu, böyle bir hizmet binasına sahip olan Bafra Ülkü Ocakları`nın da bunu çok iyi değerlendirdiğini söyledi.

Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, "Ülkü Ocakları Yönetiminin bizlere yaptığı ziyarette de söylemiş olduğumuz gibi Bafra`da Ülkü Ocakları gibi sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alan vakıf ve derneklere ihtiyaç var, Bafra Ülkü Ocakları, bu anlamda örnek projelere imza atıyor."  dedi.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu da, Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit`in kendilerine yapmış olduğu ziyaretten memnun olduklarını belirterek, Bafra Emniyet Müdürlüğü ile birçok konuda istişare ettiklerini, sosyal sorumluluk kapsamında Ülkü Ocakları olarak üzerlerine düşen vazifeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

  • BafraHaber Yorum
  • İlçe Emniyet Müdüründen Ülkü Ocakları`na İade-i Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0