GÜNDEM

İki Tane Mafya Kılıklı Adam Geliyor

 
 630
İki Tane Mafya Kılıklı Adam Geliyor - İki tane mafya kılıklı adam geliyor
Bafra Haber

 | Bafra haber - İki tane mafya kılıklı adam geliyor

Bafraspor cinayetinin tek şahidi Ergin Özarslan’ın dinlenmesine başlandı. Ergin Özararslan, kendisinin yaşlı ve olaydan dolayı halen rahatsız olduğunu söyledi. Hakim Ergin Özarslan’ı oturarak dinledi.

Kendisinin yaşlı olduğunu ve bazı şeyleri hatırlamayacağı söyleyen Ergin Özarslan, ifadesinin tekrar okunmasını istedi.
16.04.2008 tarihindeki ifadesinin aynen doğru olduğunu söyleyen Ergin Özarslan’a hâkim şikâyetçi misin dedi. Önce şikâyetçi olmadığını söyleyen Ergin Özarslan’a hâkim: “ilk ifadelerine bakılarak bazı çelişkiler olduğunu, burada anlatacaklarının çok önemli olduğunu, olayın çıkma sebebinin kendisi ama ölenlerin başkasını olduğunu bundan dolayı vicdanı ile karar verip doğruları söylemesi gerektiğini” söyledi.

HAKİM VİCDAN HATIRLATMASI YAPTI
Bunun üzerine Ergin Özarslan, kendisi ve ölen hocalar adına Mustafa Şimşek’ten şikâyetçi olduğunu diğerlerinden olmadığını söyledi.
Polise verdiği ifade ile C.Savcılığına verdiği ifadesi arasında çelişkiler görünen Ergin Özarslan bu durumu, ifadenin olaydan hemen sonra alınmasına ve kendinde olmamasına bağladı.

İKİ TANE MAFYA KILIKLI ADAM GELİYOR
Ergin Özarslan, olayın başının İsmal Aslan’ın anlattığı gibi olduğunu doğruladı. Kulüpte gelişen olayı ise şöyle anlattı: Biz hocalarla beraber çay içiyorduk. Sedat Hoca cama yakın oturuyordu. Camdan kulübe girenleri görerek, “İki kişi içeri geliyor, kabadayı, mafya tipli, hiç tekin değiller” dedi. Bende baktım ve onları gördüm.

İkisi peşpeşe içeri girdi. Benim kapıyı geçtiler diğer oda veya odalara baktılar sonra tekrar benim odaya girdiler. Mustafa kapıyı kapattı, silahını çıkartıp manevra yaparak (mermiyi namluya sürerek) KİMSE KIPIRDAMASIN dedi.

İsmail bana doğru yönelerek, burada telefonlara kim bakar dedi. Bende herkes bakar otur konuşalım, dedim.
İsmail burnuma vurdu bende ona vurdum. Bu esnada silah sesleri geldi. İsmail dönerek Mustafa’yı kucaklayıp dışarı çıkardı. Mustafa bana da ateş etti. Asıl hedefi bendim. İsmail olmasa beni de vuracaktı. Sonra dışarı çıktılar. Ben yardım için dışarı çıktım. Mustafa yine 7-8 kez dışarıda ateş etti. Ben sütunlara saklandım. Bir mermi de bana burada isabet etti.” Dedi.

Ergin Özarslan’ın ifadesinde, Maktul Sedat Gezer ve İsmail Kurt’un İsmail Aslan’ın anlattığı gibi ayağa kalkıp ayırmaya çalışmadığı yerlerinden hiç kalkmadıkları görüldü. Ergin Özarslan’ın anlatımına göre “hatta onlar donup kaldılar, Mustafa zaten içeri girdiği gibi silahı çekmişti, bir şey yapmaları mümkün değildi.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İki Tane Mafya Kılıklı Adam Geliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0