BAFRA

Bir Bafra Mhp Yöneticisi Daha İstifa Etti 

 
 3548
Bir Bafra Mhp Yöneticisi Daha İstifa Etti  - Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı “Sinan Ateş’in öldürülmesi sonrası Bafra MHP’den bir yönetici daha istifa ettiğini duyurdu. Av. Fatih Güneş’in ardından İlker Aras da istifa ettiğini duyurdu.
Bafra Haber

 |  - Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı “Sinan Ateş’in öldürülmesi sonrası Bafra MHP’den bir yönetici daha istifa ettiğini duyurdu. Av. Fatih Güneş’in ardından İlker Aras da istifa ettiğini duyurdu.

Sinan Ateş cinayeti sonrası gözler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Merkezine çevrildi. Her iki Başkanlıktan tepki gelmemesi Ülkücü Camiada büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu. Birçok ülkücü MHP’den istifa ettiğini duyurdu. İstifa ateşini Bafra’dan Yönetim Kurulu Üyesi Av. Fatih Güneş yaktı. Bugün bir istifa haberi de İlker Aras’tan geldi. Bafra MHP’den İlker Aras istifa ettiğini duyurdu. 

İlker Aras’ın istifa açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Ülkücü camiada can kardeşim gibi gördüğüm Bursa’da Yıldırım ilçe başkanlığında görevde olduğum süreçlerde Bursa’da omuz omuza mücadeleler verdiğimiz kıymetli Genel Başkanımın hain bir pusuda vurulmasını hala hazmedemiyorum.

Oysaki bizler teşkilatlarımızı canımız pahasına korurken bulunduğumuz yerlere leke getirmemek için dimdik durduk canımızı malımızı ortaya koyduk ama aşikardır ki Sinan Başkanımımın ölümünü halen kabullenemiyorum.

Bilindiği üzere bir müddet önce Bursa’dan Samsun Bafra’ya dönüş yapıp memleketime yerleştim. Burada teşkilatım bana kapılarını açtı yine bafra teşkilatında ilçe yöneticilik görevini bana layık gören kıymetli Başkanım Barbaros abim ile kaldığım yerden görevimi Bafra’da devam ettirmek için Bafra MHP ilçe başkan yardımcılığına layık görüldüm.

Fakat Ankara’nın Çukurambar semtinde rahmetli Sinan Başkanımın şehit olmasına ve Selman kardeşimin yaralanmasına sebep olan o hain kurşunların sebebi hala açıklanmamıştır.

Ve aşikardır ki, genel merkez başta olmak üzere hiçbir siyasiden bir taziye mesajı daha atılmamış iken böyle bir siyasetin içinde yerimin olmadığını anlamış bulunmaktayım.

Bu sebeple bafra ilçe Başkan yardımcılığı görevimden kendi özgür irademle ayrılmış bulunmaktayım.

Ülkemde çetelere ülkücü canları feda edenlere bir tepkidir bu kararım..

Biz Ülkücüler Devletimizin mizan direğiyiz.. ve devleti yıkmak isteyenler.. ülkücüleri Yani ülkenin mizan direğini hedef alanlara sessiz kalanlar bilmelidir ki.. BİZ Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti Devletini Kanımızın son damlasına kadar muhafaza edeceğimize And içtik.. Bir ölür bin diriliriz.. kimse bunu unutmasın.. MERHUM Alparslan Türkeş Başbuğumuzun Ocağına sahip çıkacağımıza andımız var.. Ve bir gün bu gaflet bitecek..

Teşkilat arkadaşlarım! Hepiniz çok değerlisiniz. bu vatanın gerçek evlatlarısınız.. hakkınızı helal edin.. tepkisiz kalmak bana göre değil. Aslanları kimse çakallara boğduramayacak…

Tüm kamuoyuna DUYURUMUZDUR

NOT: kimse buradan bu yazımdan siyaset yapmaya kalkışmasın. 

Hiçbir siyasi oluşumda da olmayacağım siyaset benim için bitmiştir. 

Bizler ülkücüyüz kimse ülkücülüğümüzü tartışmasın 


Bafranın haberi, bafra

 MHP
  • BafraHaber Yorum
  • Bir Bafra Mhp Yöneticisi Daha İstifa Etti  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 23
User defaultYorum Id: 166675
06 Ocak 2023
18:53
  • Yorum Id: 166675
  • 06 Ocak 2023
  • 18:53

Para ve makam düşkünleri ne anlar babası için gözyaşı döken çocuklardan.geçin milliyetçilik havalarından.

User defaultYorum Id: 166648
06 Ocak 2023
12:29
  • Yorum Id: 166648
  • 06 Ocak 2023
  • 12:29

Sinan ateş savunduğu kirli düzen çarkında dişlilerce ezildi. allah rahmet eylesin

User defaultYorum Id: 166640
06 Ocak 2023
09:36
  • Yorum Id: 166640
  • 06 Ocak 2023
  • 09:36

Öncelikle sinan ateş kimdir necidir bilinmeli. ülkü ocakları genel başkanlığından ne sebeple el çektirilmiş sorgulanmalı. sonra da bafra mhp teşkilatında görev sahibi olmayan bir şahsın ne amaçla başkan yardımcısı olduğunu söyleyip böyle bir haber yaptırdığına da bakılmalı. saygılar...

Daha Fazla Yorum