GÜNDEM

İçme Suyu Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

 
 101
İçme Suyu Çalışmaları Aralıksız Sürüyor - Bafra Belediyesi tarafından ihale edilen ileri teknoloji membran sistemli arıtma tesisinin yapımına bütün hızıyla devam ediliyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi tarafından ihale edilen ileri teknoloji membran sistemli arıtma tesisinin yapımına bütün hızıyla devam ediliyor.

Bafra Belediyesi tarafından ihale edilen ileri teknoloji membran sistemli arıtma tesisinin yapımına bütün hızıyla devam ediliyor.

Çalışma kapsamında Müteahhit firma arıtma tesisinin memran şase ve skidleri şantiye sahasına indirildi ve montaj işlemlerine başlandı.

 4 adet memran ünitesi şase ve skidleri İller Bankası 16.Bölge Müdür Yardımcısı ve Teknik heyetinin,Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ve teknik personelin katılımı ile Arıtma Tesisi sahasına indirildi ve yerinde incelemeler gerçekleşti.

Bafra Belediyesi tarafından 50 yıllı soruna 50 yıllık çözüm amaçlı hayata geçirilmesi amaçlanan ileri teknoloji membran sistemli arıtma tesisinin tamamlana bilmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.



 


 


 


 


 

  • BafraHaber Yorum
  • İçme Suyu Çalışmaları Aralıksız Sürüyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0