SİYASET

İbrahim Semiz: Samsun'umuza Ve Bölgemize Hizmet İçin Aday Oldum

 
 1947
İbrahim Semiz: Samsun'umuza VeBölgemize Hizmet İçin Aday Oldum - Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, Aday Adaylığını açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, Aday Adaylığını açıkladı.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı önünde yapılan törende sağnak yağmur ve  soğuğa rağmen, Bafralılar Adayını yalnız bırakmadı.

Yoğun katılımın olduğu törene, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Haluk Bülbül, Bafra Belediyesi eski Başkanı Şükrü Neiş, Ak Parti Bafra Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kadın Koları ve Gençlik Kolları Teşkilatı yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

Törende konuşan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı konuşmasında, "Haziran ayında yapılacak olan Milletvekili seçimleri dolayısıyla çok sayıda Aday Adayımız bulunmakta. Her biri Partimize hizmet veren ve Ak Sevdalısı kişilerdir. Bugün ise, Partimizin İlçe kurucularından, Ak Parti de 5 yıl ilçe başkanlağı yapmış ve Bafra'ya hizmetler konusunda gayretler sarf etmiş İbrahim Semiz ağabeyimiz A. Adaylığını açıklayacak. Bu süreçte ben şahsım ve Teşkilatım adına Av. İbrahim Semiz ağabeyimize başarılar dilerim." dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz ise yaptığı A. Adaylığı açıklamasında yaptığı konuşmasında, "Daha önceden sizlere hep teşkilat mensubu olarak hitap etmiştim. Şimdi ise Milletvekili aday adayı olarak hitap ediyorum. Sizin içinizden birisi, Bafra`da 23 yıl siyaset yapmış  birisi olarak aranızdayım." dedi.

Siyasete üniversite yıllarında Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu  Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın siyaset yapmış olduğu Refah Partisinde başladığını söyleyen İbrahim Semiz, "Üniversite den sonra Bafra`ya geldiğimizde  Refah Partisinde siyasi işler başkanlığı görevinde bulundum. Refah Partisi kapatılınca. Kurulmuş olan Fazilet Partisinde en zor dönemde İlçe Başkanlığı yaptım. 1999 yerel seçimlerde kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan cezaevine girmeden bir hafta önce Bafra`ya davet ettik. Davetimizi kabul etti seçim çalışmalarımıza katıldı. Bulvar Caddesinde halka hitap etti. Fazilet Partisi kapatılınca, Adalet ve Kalkınma partisinin Bafra İlçe teşkilatının kurucuları arasında bulundum. Başkan yardımcılığı görevi yaptım. 2007 ila 2012 yılları arasında 5 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Ak Patinin kurucu genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın siyasi çizgisinden hiçbir zaman ayrılmadım" şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisinin Bafra`daki oy oranı; yapılmış olan 3 genel, 3 yerel ve 3 referandumda  8 seçimde oylarını sürekli yükseltmiş ve Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu vurgulayan Semiz, "23 yıldır Bafra`da siyaset yapıyorum bu süre içerisinde Bafra`nın bütün köylerini, mahallelerini, sokaklarını en az 10 defa gezdim. Sorunlarını dinledim bir çok sorununu da çözdük. Çözüm yollarını bulduk. Vatandaşımıza yardımcı olduklarını" vurguladı. 

HABER: İBRAHİM SEMİZ BASIN MERKEZİ

Bafranın haberi, bafra