BAFRA

İbrahim Semiz’den Havai Fişek Tepkisi!

 
 4275
İbrahim Semiz’den Havai Fişek Tepkisi! - AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, AK Parti adayı gösterilen Hamit Kılıç’ın için düzenlenen program konuşma yaparken havai fişek atılmasına tepki gösterdi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, AK Parti adayı gösterilen Hamit Kılıç’ın için düzenlenen program konuşma yaparken havai fişek atılmasına tepki gösterdi.

Samsun’un Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları Samsun’da düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. 

Bafra Belediye Başkan adayı olarak tekrar gösterilen Hamit Kılıç için Bafra’da bir karşılama töreni düzenlendi. 

Asri Mezarlık önünde konvoy ile karşılanan Hamit Kılıç, parti binası önünde partililere seslenerek teşekkür etti. 

İlk konuşmayı ilçe Başkanı İbrahim Semiz yaptı. Semiz’in konuşma yaptığı esnasında havai fişek atıldı. Semiz, şehir içinde havai fişek atılmasına tepki gösterdi. 

Başkan İbrahim Semiz’in konuşması şu şekilde:

Bu akşam burada bizim kalabalık bir şekilde karşıladığınız için öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum. Yağmur da yağıyor, bereketle seçime başlıyoruz inşallah ve sonucunu da bereketli bir şekilde alacağız.

Belediye başkanımız Hamit Kılıç, 5 sene 6 senelik bir hizmet yaptı. Bafra'ya ve yapacağı daha çok hizmetler var. Bu 5 sene içerisinde de inşallah Bafra'nın hiçbir eksiği kalmayacak şekilde hizmet edecektir. Genel merkezimiz Cumhurbaşkanımız tarafından da bu şekilde… 

(Bu esnada hava fişek atılmaya başlandı ve Semiz’in konuşması kesildi…

Havai fişek atılması sonrası Semiz konuşmasına devam etti.)

Evet arkadaşlar. Arkadaşlar. Havai fişek şehir merkezinde takması doğru değil. Hastalarımız var. Binalarda rahatsız olanlar olabilir. Onun için biz öncelikle komşularımızdan bu saatte yapmış olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Yine her şeyden önce komşularımız da rahatsız etmememiz gerekiyor.

Çok değerli Bafralı hemşirelerim tabii Hamit başkanımız sadece Ak Parti'nin değil Milliyetçi Hareket Partisinin de cumhur ittifakının da adayı. Hep birlikte çalışacağız. İnşallah Belediye başkanlığını kazanma konusunda Allah'a şükür bir sıkıntımız yok ama biz rekor oyla Bafra belediye başkanlığını tekrar kazanacağız inşallah.

AK Parti Belediyeli belediyeciliği Hizmet belediyeciliği, gerçek belediyecilik.

 Bu dönemdeki sloganımız gerçek belediyecilik. Bu belediyeciliği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da yaparak belediyecilik nasıl olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdi. Yine AK Parti belediye başkanları da Cumhurbaşkanımız örnek alarak bu hizmetlere devam etti. Bundan sonra da devam edecektir.

Tekrar bu akşam bizi burada yalnız bırakmadığımız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İbrahim Semiz’den Havai Fişek Tepkisi! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 63
User defaultYorum Id: 205941
19 Şubat 2024
02:23
  • Yorum Id: 205941
  • 19 Şubat 2024
  • 02:23

Hamit kılıç başarısızlığına yumuşak gönüllülüğü ile devam ettirmeye devam �brahim semiz sen de koltuğu bırakıp evine gitmeye devam %35 belki alırsınız

User defaultYorum Id: 205061
09 Şubat 2024
19:10
  • Yorum Id: 205061
  • 09 Şubat 2024
  • 19:10

Utanmıyorsunuz dimi artık halkın karşısına çıkmaya. ye kürküm ye bafra'ya altyapı yaptık dediniz yolları mahfettiniz,yol yaptık dediniz kötürüm yamalı yolları mahfettiniz,şehir'de eşkiyalar dolanırken yattınız,sokaklar'da gece çocuklarımız çıkamaz oldu, festival yapıyoruz diyosunuz festival her giden sene daha'da kötüleşti.allah büyüktür her firavunun bir musası vardır.

User defaultYorum Id: 204996
09 Şubat 2024
13:15
  • Yorum Id: 204996
  • 09 Şubat 2024
  • 13:15

İnsanları kırdınız üzdünüz kibirlendiniz böbürlendiniz alçak gönüllü olmadınız bu halk size bununkarşılığını sandıkta verecektir hiç şüpheniz olmasın

Daha Fazla Yorum