20. Yıl
Gücü Hizmetinizde
EDİTÖR
BAFRA
ASAYİŞ
ŞİKAYET KUTUSU
SAMSUN
GÜNDEM
VEFAT
SPOR
YAZAR
GALERİ
VİDEO
ETİKETLER
VİP
Giriş Yap
Kayıt Ol
EDİTÖR
BAFRA
ASAYİŞ
ŞİKAYET KUTUSU
SAMSUN
GÜNDEM
VEFAT
SPOR
YAZAR
GALERİ
VİDEO
ETİKETLER
YORUM MERKEZİ
8 Mayıs 2025, Perşembe
Namaz Vakitleri
Nöbetçi Eczane: YıldırımEczanesi
Üyelik
BAFRA HABERLERİ
GÜNDEM
EĞİTİM
VEFAT
EDİTÖR
SİYASET
SPOR
BAFRA BELEDİYESİ
SİVİL TOPLUM
ASAYİŞ
SAMSUN HABERLERİ
ALAÇAM
19 MAYIS
YAKAKENT
SAĞLIK
YURT VE DÜNYA
PORTALLAR
FOTO GALERİ
YAZARLAR
YORUM MERKEZİ
TOP 10
POPÜLER
VİDEO GALERİ
ARŞİV
KURUMSAL
KÜNYE
İLETİŞİM
GİZLİLİK
UYGULAMALAR
ANDROID
I-PHONE
TELEGRAM - Android
TELEGRAM - Apple
SAMSUN
Anasayfa
SAMSUN
Hüseyin Eroğlu: “1 galibiyet tüm süreci lehimize çevirecek”
Hüseyin Eroğlu: “1 galibiyet tüm süreci lehimize çevirecek”
26 Eylül 2023, Salı, 17:05
385
İhlas Haber Ajansı
| - SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Gaziantep FK maçından alacakları 3 puanla kötü gidişatı ve olumsuz havayı tersine çevireceklerini söyledi.
Haberin Fotoğrafları İçin Tıklayınız
Süper Lig’de oynadığı 5 maçta 1 puan alarak son sırada yer alan Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, cuma günü oynanacak Gaziantep FK maçı öncesinde Nuri Asan Tesisleri’nde basın açıklamasında bulundu. Talihsiz maçlar oynadıklarını ifade eden Eroğlu, Gaziantep FK maçından alacakları 3 puanın önemine değindi.
Kendileri için ligin bu hafta başlayacağına değinen Hüseyin Eroğlu, “Bu hafta bambaşka bir haftaya başlayacağız. Cuma günü bence bizim için lig yeni başlıyor. Bunu neden söylüyorum? 11 yıl aradan sonra şampiyon olarak çıktığımız Süper Lig’de taraftarlarımızın, herkesin bu ligde kalıcı olacağına inanmanızı istiyorum. İlk geldiğimde de burada negatif bir hava vardı. Burada önemli olan tek bir değer var. Samsunspor’un başarısı için elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor. Bununla ilgili mücadele veriyoruz. Sonuçlara baktığımızda karamsar bir durum görünüyor ama ben teknik adam gözüyle çok umutluyum. Oynadığımız birçok maçta skor alamasak da oyun anlamında bize güven veren bir oyun vardı. Sadece sonuçlandıramadık. Kendi sahamızda oynadığımız bir tek maç var, Fenerbahçe maçı. O maçı kaybettik ama üstün olan taraf bizdik” dedi.
“1 galibiyet tüm süreci lehimize çevirecek”
Alınacak 1 galibiyetle tüm sürecin terse döneceğini dile getiren Eroğlu, “Eminim ki taraftarımız cuma günü de o desteği kesinlikle vereceklerdir. Samsunspor baktığınızda 5 maç sonunda iç sahada oynayacağı ilk maç olan Gaziantep FK maçı. Cuma günü yine taraftarımızla beraber çıkacağımız Gaziantep FK maçına en iyi şekilde hazırlandık ve o gün kesinlikle galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Şu ana kadar oynadığımız 5 maçın 4’ünü deplasmanda oynadık. İç sahadaki ertelenen İstanbulspor maçı belki bizim için
kaza
nacağımız bir maçtı. O gün kazansak bugün bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık. 1 galibiyetin bütün süreci lehimize çevireceğini biliyoruz. Ama maalesef ki futbolda şanssızlıklar
zam
an zaman yaşanıyor” diye konuştu.
“Buradayım ve Gaziantep FK maçına odaklandım”
Kötü gidişat sonrası görevine devam edip etmeyeceği sorulan Eroğlu, “Buradayım. Gaziantep FK maçına odaklandım. İş odaklı çalışan bir insanım. Aldığım görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan bir insanım ki bunu ilk gün geldiğimden beri söyledim. Burada çok mesai harcıyorum. Ekibimle beraber çalışıyorum. Bizim için önemli olan şu an odak noktamız Gaziantep FK maçı ve tamamıyla buna odaklandık. Taraftarımızın da buna odaklanmasını istiyorum. Biz de bu maçı kazanıp süreci lehimize çevirdikten sonra sürecin tamamıyla Samsunspor’un lehine akacağını söyleyebilirim” şeklinde konuştu.
0
0
0
0
0
BafraHaber Yorum
Hüseyin Eroğlu: “1 galibiyet tüm süreci lehimize çevirecek” içeriğine yorum yapmaktasınız
Yorum Yap
Toplam Yorum 0