SPOR

Hüseyin Çamaş Biz Hedefimizi Biliyoruz

 
 225
Bafra Haber

 |  - 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Bafra Belediye Spor futbol takımı hedefe adım adım yaklaşıyor.

3.Lig 4.Grupta mücadele eden Bafra Belediye Spor futbol takımı hedefe adım adım yaklaşıyor.
Farklı Bulancakspor maçından sonra bir basın açıklaması yayınlayan Başkan Hüseyin Çamaş, `Güzel bir futbol ve farklı sonuçla camiamızı sevindirdik. Hak ettiğimiz yere adım adım yaklaşıyoruz` dedi. 5-0 Bulancakspor karşılaşması ile gururlandıklarını ifade eden Başkan Çamaş, Bulancakspor maçı yıldızı Ahmet`i de özel olarak tebrik etti.


Sezon başından beri futbolculara ve teknik ekibe güvendiğini hatırlatan Hüseyin Çamaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çamaş sözlerini şöyle sürdürdü: `Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Futbolcularımız sırtlarındaki formanın hakkını veriyorlar. Birlik beraberlik içinde kimse bizi tutamaz.` Ayrıca Çamaş, .Bizler maçlarda kardeşlik, dostluk ve centilmenlik yolunda ilerlemek istiyoruz.` diye ekledi.


Bafra Belediyespor`a Bulancakspor maçı sonrası bir gün izin verildi. Takım Salı günü toplanacak ve Pazar günü oynanacak olan Yimpaş Yozgatspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Bafra Belediyespor Basın Merkezi

  • BafraHaber Yorum
  • Hüseyin Çamaş Biz Hedefimizi Biliyoruz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0