SAMSUN

Dursun Ailesinin İkinci Evlat Acısı!

 
 1194
Dursun Ailesinin İkinci Evlat Acısı! - Kültür Bakanlığı Halk Şairi Alaeddin Dursun ile Havva KayaDursun'un epilepsi hastası oğlu Ahmet Mücahit Dursun tedavi gördüğü hastanedevefat etti. Dursun’un epilepsi hastası olan 3 çocuğundan Hasan Hüseyin de geçenyıl hayatını kaybetmişti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Kültür Bakanlığı Halk Şairi Alaeddin Dursun ile Havva KayaDursun'un epilepsi hastası oğlu Ahmet Mücahit Dursun tedavi gördüğü hastanedevefat etti. Dursun’un epilepsi hastası olan 3 çocuğundan Hasan Hüseyin de geçenyıl hayatını kaybetmişti.

Ahmet Mücahit Dursun’un cenazesi 19 Mayıs ilçesi Engiz Mahallesi'ndeki evlerinin önünden helallik alınarak dualar ve gözyaşları ile Engiz Merkez Camiye götürüldü ve kılınan cenaze namazı sonrası Engiz Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye şair Alaeddin Dursun'un Almanya, Kocaeli, Gebze ve diğer il ve ilçelerden gelen yakınları ile;  şair arkadaşlarından Kültür Bakanlığı Halk Şairi Birfani mahlaslı emekli öğretmen Mehmet Alan, Bafra'dan şair İbrahim Ünlü, Türkçe Öğretmeni İsmail Koparan, şair Durmuş Tunacık, Samsun Artvinliler Derneği Başkanı, emekli öğretmen ve şair Kazım Yılmaz ve oğlu, Bestekar kemal Kosif, sanatçı Sinan Taşkara, Atakum'dan şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin, Engiz Mahallesi sâkinleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dursun Ailesinin İkinci Evlat Acısı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0