Samsun’un Bafra ilçesinde bir iş yerine giren hırsızlar, kameraların kayıtta olduğunu fark edince, güvenlik kamerası kayıt cihazını da çaldılar.
Olay, Bahçeler Mahallesi Nehir Sokak'ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün gece iş yerine gelen hırsız veya hırsızlar iş yerine girerek iş makinelerine ait 6 bin lira değerindeki bakır malzemeleri çaldılar. Hırsızlar ayrıca iş yerinde kayıtta bulunan güvenlik kamerası kayıt cihazını da alarak yanlarında götürdüler. Sabah iş yerine gelen işçiler, iş yerinde bulunan binanın üst katında kapının camının kırık olduğunu fark ettiler. Polisi arayarak durumu bildirdiler. Olay yerine gelen ekipler iş yerinde parmak izi incelemesi yaptı. Hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın