BAFRA

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezinden İşbirliği Protokolü

 
 463
Bafra İsmail Ahıskalı MeslekiEğitim Merkezinden İşbirliği Protokolü - Damsan Makina Sanayi, Bafra Madeni Sanatkâr Odası ve Bafra
Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası ile Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim
Merkezi arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Damsan Makina Sanayi, Bafra Madeni Sanatkâr Odası ve Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası ile Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.

Protokolün amacı işletmelerde yapılan pratik eğitimin bütünlüğü içerisinde bireyleri bir mesleğe hazırlayarak, mesleklerinde gelişmelerine imkân ve eğitim sonunda belge almalarını sağlamaktır. Ayrıca alan öğretmenlerinin işbaşı eğitimine katkı sunarak mesleğin öğretilmesini kolaylaştırarak öğrencilerin sosyal aktiviteler içerisinde yer alması amaçlanmaktadır.

Okulun fiziki donanımlarından oda üyelerinin ve işletmelerin eğitim amaçlı olarak faydalanmalarını imkân sağlanacaktır. Protokol ile okulun atölyelerinin teçhizat donanımına katkı sağlamak amaçlanmaktadır. İşletmeden mezun olan öğrencilerin öncelikle işletmelerde istihdam edilmesini, öğrencilerin iş güvenliği ilkeleri içerisinde çalışmalarını sağlayarak iş güvenliği eğitimleri düzenlemektir.

 Protokol imza törenine Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, DAMSAN Makina Sanayi adına Recep Kocabaş, Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız ve İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kandazoğlu katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezinden İşbirliği Protokolü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0