BAFRA

Hıdırellez Köyünde Doğa Kampı

 
 135
Hıdırellez Köyünde Doğa Kampı - Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği 5. Hidrellezşenlikleri kapsamında Hıdırellez Mahallesinin Seyir Tepesinde doğa kampıetkinliği düzenledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği 5. Hidrellezşenlikleri kapsamında Hıdırellez Mahallesinin Seyir Tepesinde doğa kampıetkinliği düzenledi.

Kamp alanına yerleşen kampçılar kamp ateşi için odun hazinliği yaptılar. Aksam yemeğinin ardından ateş etrafında canlı müzik eşliğinde şarki söyleyip eğlendiler. Bisikletliler Derneği Bafra Temsilcisi Hülya Yangın Ertekin, “Hıdırellez Mahallesi Dernek Başkanı Mustafa Karaca’nın daveti üzerine doğa kampını gerçekleştirdik. Kamp alanımızı Hıdırellez Mahallesinin seyir tepesine kurduk. Bafra’nın manzarasını kuşbakışı izledik. Kamp ateşi ve eğlencemiz, Mustafa Karaca’nın havai fişek gösterileriyle daha da renklendi. Doğa kampımızda güvenliğimizi sağlayan kolluk kuvvetlerine, lojistik destek veren Bafra Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Levent Gök’e bizleri karşılayan ve kamp alanımıza gelerek ilgilenen Hıdırellez Koyu muhtarı Erdoğan Bölük’e ve Hıdırellez Mahallesi Dernek Başkanı Mustafa Karaca’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hıdırellez Köyünde Doğa Kampı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0