BAFRA

Hazar Ve Buket Çifti Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

 
 4495
Hazar Ve Buket Çifti MuhteşemBir Düğünle Dünya Evine Girdi - Gülcihan ve Volkan Arslan’ın oğulları, Fatma ve İbrahim Demir’ in kızları Buket ve Hazar muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Gülcihan ve Volkan Arslan’ın oğulları, Fatma ve İbrahim Demir’ in kızları Buket ve Hazar muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Davet Gönül Bahçesi Düğün Salonunda düzenlenen törenle Hazar ve Buket çifti hayatlarını birleştirdi. Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın kıydığı nikâhın şahitliklerini, Damadın teyzesinin oğlu Ünsal alışkan, Gelinin ise Amcasının kızı Dila Yeşiltepe yaptı. Kıyılan nikâhın ardından nikâh cüzdanını geline veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, genç çifte mutluluk diledi. Nikâhtan sonra mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Hazar ve Buket, gece boyunca gönüllerince doyasıya eğlendi.

Damat Hazar Arslan’ın çocukluk arkadaşı vatani görevini yapmakta olan Melih Keskin; Hakkâri de vatani görevimi yapmaktayım bugüne kadar yeri geldi evimizin kapısını birbirimize açtık yeri geldi birlikte güldük yeri geldi birlikte ağladık, lakin bu mutlu gününüzde yanında olamadığım için çok üzgünüm. Her şeyin en güzelinin nasip olması ve Mutluluğunuzun daim olması Dileğiyle sizi canı gönülden kucaklıyorum yüreği güzel kardeşim benim mesajını müzisyene okutarak alkış topladı.

Genç çifti, İş adamı Mustafa Sak, Habil Koparan, Salih Arslan, Çetin Çağşur, Necmi Koparan, Melih Çelenk, Mete Koparan ile sevenleri yalnız bırakmadı.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra