BAFRA

Gözaltına Alınan Kemal Bütüner’den Açıklama 

 
 132
Gözaltına Alınan Kemal Bütüner’den Açıklama  - Sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz Darbe girişimi ile ilgili yaptığı paylaşım sonrası Emniyete ifadeye çağrılan Kemal Bütüner, savcılıkça serbest bırakıldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz Darbe girişimi ile ilgili yaptığı paylaşım sonrası Emniyete ifadeye çağrılan Kemal Bütüner, savcılıkça serbest bırakıldı. 

31 Mart 2019 Yerel seçilerinde CHP’den Bafra Belediye Başkan adayı olan Kemal Bütüner, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sonrası emniyette verdiği ifade esnasında, emniyet görevlileri ile yaşadığı sözlü tartışma sonrası hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Bütüner, bugün savcılıkta verdiği ifade sonrası serbest bırakıldı. 

Kemal Bütüner, kamuoyunu aydınlatmak amacı ile yaşananlar ile ilgili olarak şunları söyledi: Facebook Hesabım üzerinden bir paylaşımda bulundum. Paylaşımım üzerine ifade vermek üzere Bafra Emniyetine davet edildim. İfade esnasında soruşturma dosyasında oğlumun fotoğrafını gördüm. Oğlumun fotoğrafının dosyaya konulmasına çok üzüldüm ve görevliden dosyadan çıkarılmasını istedim ve buna haklarının olmadığını, davanın benimle ilgili olduğunu, oğlumu ilgilendirmediğini söyledim. Talebim polis tarafından ret edildi. Bunun üzerine aramızda sözlü tartışma oldu. Polisler benden şikâyetçi oldular ve hakkımda savcılıkça gözaltı kararı çıkartıldı. Bugün savcılığa sevk edildim ve ifade sonrası savcılıkça serbest bırakıldım. Soruşturma dosyasını hazırlayan polislerden şikâyetçi olacağım.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gözaltına Alınan Kemal Bütüner’den Açıklama  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0