BAFRA

Hastane Güvenliğinin Dikkati Kayıp Kızı Buldu

 
 6499
Hastane Güvenliğinin Dikkati Kayıp Kızı Buldu - Samsun’un Bafra ilçesinde, gece nöbetindeki hastane güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde İstanbul’da kayıp olarak aranan 15 yaşındaki kız çocuğu bulundu.
Bafra Haber

 |  - Samsun’un Bafra ilçesinde, gece nöbetindeki hastane güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde İstanbul’da kayıp olarak aranan 15 yaşındaki kız çocuğu bulundu.

Olay, saat 03.30 sıralarında Bafra Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hastane içerisinde uygunsuz tavırlar sergileyen 24 yaşındaki bir erkek ile yanında bulunan kız çocuğu, güvenlik görevlisinin dikkatini çekti. Görevli, şahısları uyarırken, kız çocuğunu İstanbul’un Esenyurt ilçesinde kayıp olarak aranan bir kişiye benzetmesi üzerine durumu hastane polis noktasına bildirdi.

Yapılan kimlik kontrolünde kız çocuğunun, kayıp olarak aranan E.Y. olduğu tespit edildi. İhbar üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, kız çocuğunun yanında bulunan 24 yaşındaki Eray A.’yı gözaltına aldı. Şahsın daha önceden birden fazla suç kaydının bulunduğu öğrenildi.


  • BafraHaber Yorum
  • Hastane Güvenliğinin Dikkati Kayıp Kızı Buldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 2
User defaultYorum Id: 253014
23 Mart 2026
10:31
  • Yorum Id: 253014
  • 23 Mart 2026
  • 10:31

Güvenlik görevlimizi tebrik edip, uygun bir şekilde taltif etmek gerekir. görevini hakkıyla yerine getirmenin gururu yaşatılmalı.

User defaultYorum Id: 252893
18 Mart 2026
11:18
  • Yorum Id: 252893
  • 18 Mart 2026
  • 11:18

Sapık demeki çocuk ile ne işin var