BAFRA

Over Foot Coffee Bafra'da 2. Şubesini Açtı

 
 3697
Over Foot Coffee Bafra'da 2. Şubesini Açtı - Bafra’nın seçkin kafelerinden Over Foot Coffee’nin 2. şubesi Atatürk Bulvarında açıldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra’nın seçkin kafelerinden Over Foot Coffee’nin 2. şubesi Atatürk Bulvarında açıldı. 

İşletmeciliğini Emrah Kurnaz’ın yaptığı Over Foot Coffee’nin açılışına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, İYİ Parti ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, DEVA Partisi ilçe Başkanı Muharrem Uyar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Atatürk Bulvarı No: 32’de açılan Over Foot Coffee, farklı mekânsal özellikleri ve kahve çeşitleri ile ön plana çıkmakta. Over Foot Coffee’de ayrıca “Take away” gel-al hizmeti de verilmekte.

Yaklaşık 100 çeşit kahve çeşidini Bafralıların ayağına getiren Over Foot Coffee sahibi Emrah Kurnaz, “Biz müşterilerimize nitelikli kahve sunuyoruz. Ayrıca Over Foot Coffee olarak Orta Karadeniz Bölgesine Dünya Kahvelerini ve donuk pastayı pazarlıyoruz.” dedi. 

İşletme sahibi Kurnaz, başta Belediye Başkanı Hamit Kılıç olmak üzere, açılışa katılan tüm davetlilere ve hayırlı olsun mesajı gönderen dostlarına teşekkür etti. 

Over Foot Coffee Bafra'da 2. Şubesini Açtı

Over Foot Coffee Bafra'da 2. Şubesini Açtı

Bafranın haberi, bafra