BAFRA

Hamit Kılıç’tan Görme Engellilerin Dernek Binasına Tadilat Sözü

 
 964
Hamit Kılıç’tan Görme EngellilerinDernek Binasına Tadilat Sözü - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Görme Engelliler Derneğinin yeni binasının tadilatı için destek sözü verdi. 
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Görme Engelliler Derneğinin yeni binasının tadilatı için destek sözü verdi. 

Bafra görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül ve yönetim kurulu üyeleri Bafra Belediye başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret etti. 

Yaklaşık 35 dakika süren görüşmede dernek yetkilileri, tutulan Ziraat odasının eski binasında yarım kalan bazı tadilat işlemlerin tamamlanması için başkan Hamit Kılıç’a taleplerini sundular. 

Talepleri dinleyen Başkan Kılıç bina ile alakalı tadilat işlemlerin tamamlanması konusunda Belediye olarak ellerinden gelen desteği yapacaklarını ifade etti.

Keyifli bir hava içerisinde geçen ziyarette bazı dernek üyelerin şahsi sorunları, Bafra’nın bazı kaldırımlarında olmayan engelli aparatlarının yapılması konuları da ele alındı. 

Dernek yönetimi tarafından dile getirilen öneri ve talepleri tek tek not alan Belediye başkanı Hamit Kılıç, “Belirtmiş olduğunuz bu sorunların hepsini de çözmek için elimizden gelen desteği yapacak, bu tür konularla alakalı gerekli çalışmaları yürüteceğimizden hiç şüpheniz olmasın” dedi. 

Desteklerinden dolayı başkan Hamit Kılıç’a teşekkür eden Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül, “Bafra Belediyesi olarak bu zamana kadar hep derneğimizin yanında oldunuz, elinizden gelen desteği verdiniz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğinize inancım tamdır. Şunu bütün samimiyetimle belirtmeliyim ki, ne zaman bir işimiz düşse Belediye olarak anında yerine getiriyorsunuz. Bizler sizden ve Bafra Belediyesinden çok memnunuz. Bu yüzden yönetim kurulu ve dernek üyelerim adına şahsınıza, ekibinize kısaca bütün Belediye personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Dernek Basın Sorumlusu

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hamit Kılıç’tan Görme Engellilerin Dernek Binasına Tadilat Sözü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0