BAFRA

Hamit Kılıç Birol Bircan’ın Kalemini Kırdı!

 
 674
Hamit Kılıç Birol Bircan’ın Kalemini Kırdı! - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Sosyal medya hesabından CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner’e cevap veren Belediye Basın Bürosu çalışanı Birol Bircan’ı görevinden aldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Sosyal medya hesabından CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner’e cevap veren Belediye Basın Bürosu çalışanı Birol Bircan’ı görevinden aldı. 

Basın Bürosu çalışanı Birol Bircan, Kemal Bütüner’in “Hırsızları Bafra Belediyesinden temizleyeceğim” sözüne, “Geç kaldın be Sayın Aday, o operasyon 10 ay önce başarı ile gerçekleşti” diyen Birol Bircan açıklamasının tamamında şunları söyledi: “Belediye Başkan adaylarından birisi, Belediyeyi hırsızlardan temizleyeceğiz” demiş. Geç kaldın be Sayın aday o operasyon 10 ay önce başarı ile gerçekleşti. Bu senin yaptığın seçim uğruna, büyük bir sorumluluk üstlenmiş pırıl pırıl gençleri töhmet altında bırakma vebalinden başka bir şey değil. Girme kul hakkına” şeklinde cevap vermişti. 

Bafra Belediye Başkanlığı görevine başladığı gibi bazı müdürleri görevden alan, bazılarının da Samsun Büyükşehir Belediyesine gitmeye mecbur bırakarak “Müdürler Operasyonu” yapan Hamit Kılıç, basın çalışanının sosyal medya hesabından siyasi bir parti adayına cevap vermesine de operasyon yaptı.

Başkan Hamit Kılıç, Birol Bircan’ı affetmedi ve adeta kalemini kırarak, basın görevinden alıp İştirakler Müdürlüğüne verdi. Görevden alınma sonrası izne ayrılan Bircan, sosyal medya hesabından “Şerbet der, içeriz paylaşımında bulundu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hamit Kılıç Birol Bircan’ın Kalemini Kırdı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0