Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız seçim çalışmalarını, resmi kurumlar,  bürokrasi, esnaflar ve köy ziyaretleri programları ile hız kesmeden sürdürüyor. 

Başkan adayı Hamdi Yıldız, bugüne kadar 100’den fazla mahalle olan köy ve şehir merkezinde ise 21 mahallede sıkmadığı el, çalmadığı kapı, ziyaret etmediği esnaf kalmadı. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanıyor. Her kesimden vatandaşların verdiği destek ise dikkat çekiyor.

HAKSIZLIK ve TORPİL BİTECEK

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız, “Belediyede yıllardır süren haksızlık ve torpil düzeninden, israf ve yapbozlardan, milletimize tepeden bakan anlayıştan ve şehrimizin geri kalmasından halkımız bunalmıştır. Vatandaşlarımız bu duruma üzülmektedir. Biz bunları dile getiriyor ve çözüm sunuyoruz. Halkımızın sesi oluyoruz.” dedi.

BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞINI ESAS ALACAĞIZ

Birlikte yönetimi esas alacağının altını çizen Hamdi Yıldız, “Bafra kent konseyi ve gençlik meclisi kuracağız. Şehrimiz tarım şehri bu nedenle Çiftçi konseyi oluşturacağız. Kadın belediye başkan yardımcısı atayacagım. Başkanlık makamı üst katlardan giriş kata halkımızın ayağına indireceğiz. Bizimle halkımızın görüşmesi için hiçbir aracı olmayacak. Mahallelerimizde halk günleri düzenleyeceğiz. Partizanlık ve  torpil belediyeden içeri asla giremeyecek. Kısacası genç yaşlı, çiftçi esnaf, kadın erkek her kesim belediyenin yönetiminde söz sahibi olacaktır.” şeklinde konuştu.

"Bu haber, ilgili siyasetçinin basın bürosu tarafından hazırlanmıştır. Haberin içeriği, ilgili siyasetçinin resmi açıklamalarına ve bilgilerine dayanmaktadır."