BAFRA

Hamdi Yıldız: Belediye Üzerinden Kimse Zengin Olmayacak!

 
 703
Hamdi Yıldız: BelediyeÜzerinden Kimse Zengin Olmayacak! - İYİ Parti'nin Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, seçim çalışmalarına gündüz esnaf ziyaretleri ile başlayıp akşamları ise Kavakpınar, Fevzi Çakmak, İsmetpaşa, Altınyaprak ve Emirefendi mahallelerini kapsayan mitinglerle devam etti.
Bafra Haber

 |  - İYİ Parti'nin Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, seçim çalışmalarına gündüz esnaf ziyaretleri ile başlayıp akşamları ise Kavakpınar, Fevzi Çakmak, İsmetpaşa, Altınyaprak ve Emirefendi mahallelerini kapsayan mitinglerle devam etti.

Mahalle mitinglerinde vatandaşlara hitap eden Hamdi Yıldız’ın konuşmalarının öne çıkanları şunlar:

"HALKIMIZLA GÖNÜLLERİMİZ BİRLEŞTİ"

"Yaklaşık üç aydır sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız, muhtar adaylarımız, kamu çalışanları, gençlerimiz, engelli kardeşlerimiz, esnaflarımız, köy ziyaretlerimiz, kadın kardeşlerimiz, yaşlılarımız, iftar programları ve pazar yerlerinde on binlerce hemşehrimizle buluştuk. Bu buluşmalarda insanlarımızın büyük sevgi, coşku ve muhteşem bir destek gösterdiğini gördük. Gönüllerimiz birleşti. İnsanlarımızın değişim isteğini ve bize olan güvenlerini samimi bir şekilde gördük. Bize inandılar ve bize güvendiler. Tüm hemşehrilerime bir kez daha gönül dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyor ve çok teşekkür ediyorum."

"BELEDİYE ÜZERİNDEN KİMSE ZENGİN OLAMAYACAK"

"Geçmişte olduğu gibi bugün de bir takım azınlık belediye üzerinden zengin edildi. Buradan halkımıza bir kez daha söz veriyorum. Başkanlığım döneminde Bafra Belediyesi kasasına hiç kimse el uzatamayacak, belediye üzerinden zenginleşmeye izin vermeyeceğim. Halkımızın parası, halkımıza hizmet olarak harcanacak; ihtiyaç sahibi ailelerimize, üniversiteli gençlerimize, engelli kardeşlerimize ve gençlerimize sosyal destek olarak kullanılacaktır."

"BİRLİKTE DÜŞÜNMEYİ VE BİRLİKTE YÖNETMEYİ ESAS ALACAĞIZ"

"İsraf olmayacak. Belediyenin kasası halkın kasasıdır ve bu kasa sadece halkımıza hizmet için kullanılacak. Belediye çalışanlarımız sendikalı olacak. Belediyeye personel alımlarında mülakat yapılmayacak. Kadın başkan yardımcısı atayacağım. Başkanlık makamı halkın hizmetinde olacak; katılımcı bir anlayışla birlikte düşünme ve birlikte yönetim ilkesini esas alacağız. Bu amaçla kent konseyi, gençlik meclisi ve çiftçi konseyi kuracağız. Düzenli olarak mahallelerimizde halk günleri düzenleyeceğiz. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ve koordinasyon içinde çalışacağız. Böylelikle katılımcı demokrasi ve birlikte yönetimi sağlayacağız."

"HALKIMIZ DEĞİŞİMİ BİZDEN İSTİYOR"

"İYİ Parti'nin Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız açıklamalarını şu şekilde tamamladı: 'Baframızda yaşanacak değişimle her şey değişecek. Halkımız bunu gördü ve bu nedenle değişim istiyor ve bize destek veriyor.'"

"ADALETSİZLİK, HAKSIZLIK, İSRAF VE TORPİLE SON VERECEĞİZ"

"Halkımız adaletsizliğe, torpile, haksızlığa, hizmetsizliğe ve yanlışlıklara son vereceğimize inanıyor. Projelerimizi şehrimiz için gerekli, gerçekçi ve önemli buluyorlar. Biz de sözlerimizi tutacak ve halkımıza layık olacağız."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hamdi Yıldız: Belediye Üzerinden Kimse Zengin Olmayacak! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 24
User defaultYorum Id: 211592
29 Mart 2024
11:35
  • Yorum Id: 211592
  • 29 Mart 2024
  • 11:35

Yıllar önce daha lise yıllarımda gördüğüm ve şahit olduğum bir olayı anlatmak isterim " hamdi başkan ilçe başkanı ve iflas etmiş bir mütahit cebinde evine ekmek almak için 10 lirası vardı. bir abla geldi telaşlı telaşlı galiba çocuğu hastaydı da ilaç alacaktı para istedi hamdi başkan dan o son ekmek parasını ona verdi. hiç çekinmedi büyük başkan olmak bunu gerektirir. işte sırf palaştığından kendisinden başka herkesi düşündüğü için hamdi yıldız ı belediye başkanı olarak görmek istiyorum.

Cevap
  • Yorum Id: 211794
  • 30 Mart 2024
  • 08:03

@211720sana hikaye gibi geldi.çünkü sen bu anlatılan bir siyasetçi ile karşılaşmadın hep menfaatler üzerine kurulmuş bir siyaset çıkarlar için sahte gülüşler ve partizanlık yapan ilçe başkanlarıyla karşılaştın tanımayı dene istersen.

Cevap
  • Yorum Id: 211720
  • 29 Mart 2024
  • 20:21

Bunu hangi hikaye kitabından esinlenerek yazdınız acaba

User defaultYorum Id: 211767
30 Mart 2024
01:26
  • Yorum Id: 211767
  • 30 Mart 2024
  • 01:26

25 yaşında genç bir kardeşiniz olarak yazıyorum okuyan sorgulayan biri olarak hepinize sesleniyorum görenler fikrini değiştirir umuduyla içimi dökmek istiyorum.bakin ben ne a partisi ne b partisi destekcisiyim.dun ismetpaşa mitinginde hamdi amcayi dinledim ve bafra için gerçekten bir şeyleri değiştirmek istediğini gözlerinde gördüm.bafraya temiz siyasetçi lazım bu ismin hamdi başkan olduğuna inanıyorum.yorum yapanlar hamdi başkanın çocuklarından bahsetmiş ya allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun düşünün yıllarca bu şehri sömürdüler.bütün yatırımlar çarşambaya akarken bu şehri yönetenler seslerini çıkaramadı neden biliyor musunuz hepsi cebini, koltuğunu düşündü.lutfen ama lütfen hamdi başkan bafra için bir şans bunu lütfen değerlendirelim.

User defaultYorum Id: 211590
29 Mart 2024
11:29
  • Yorum Id: 211590
  • 29 Mart 2024
  • 11:29

Ya bafra hamit kılıç veya akp yönetiminde oalnların azımsanmayacak bir çoğunluğu çocuklarını yeğenlerini yakın akrabalarını şükrü beyin listesinden meclise sokmaya çalışıyorlar. bu ndeir kim gelirse gelsin bizim ticari işlerimiz yürüsün mantığıdır. bu yüzden hamdi yıldız.

Cevap
  • Yorum Id: 211719
  • 29 Mart 2024
  • 20:21

Şükrü bey hamit kılıçla iş birliği yapacak olsaydı çoktan yapardı ama kendisi daha güçlü olduğu için kendine güvendiği için aday çıktı ve kazanacak da bunu böyle bilsin herkes

Daha Fazla Yorum