SİYASET

Haluk Koç, Bafra'da İktidar Partisini Eleştirdi

 
 432
Bafra Haber

 |  - Seçim çalışmaları için memleketi Samsun`da bulunan Haluk Koç Bafra ilçesinde yaptığı açıklamada iktidar partisini eleştirdi.

HALUK KOÇ  "AK DEDİLER KARA ÇIKTI, HER TARAFTAN PARA ÇIKTI"   

 Cumhuriyet Halk parti sözcüsü Profesör Dr. Haluk Koç"     Tarihte baskılara haksızlıklara karşı mücadele eden Köroğlu var . Eğer bolu beyi zulüm yapmasaydı zalimlikte sınır tanımasaydı Köroğlu olmayacaktı.  Her firavunun bir Musa`sı mutlaka çıkacaktır."    Dedi.

 Seçim çalışmaları için memleketi Samsun`da bulunan Haluk Koç Bafra ilçesinde yaptığı açıklamada iktidar partisini eleştirdi. Koç, " Siyasetin gerildiği günlerden geçiyoruz . Gönül isterdi ki normal hayatın bir akışında gitseydik  bu seçimlere  ama yaşadığımız son gelişmeler  tanık olduğumuz son olaylar  maalesef siyaseti şirazesinden çıkartmış durumda . Her gün meydanlarda pusulası şaşmış bir hükümetin başında ki kişinin açıklamalarıyla Türkiye gerim gerim geriliyor. Herkesle kavga etmeyi şiar edinmiş , herkesi düşman belleyen , herkesken bir komplo bir tuzak , bir tezgah çıkartamaya çalışan ama kendi yaptıklarını görmeyen  kabul etmeyen ve bunların kirliliğin üstünü örtmeye çalışan bir siyasetçinin manzarasını görüyoruz. Acı olan şudur , gerçek olan şudur. Keşke bu tablo yaşanmasaydı. Keşke kirle , pasla ,pasakla Türkiye tanışmasaydı. Ama maalesef ortaya çıkan veriler suçlanan , iddia edilen suçların muhatabı olan kişilerin adaletten kaçmalarıyla da doğrulanmış gibi görülüyor. Acı olan budur. Türkiye " Ã‹Å"de bu tür iddiaların kovuşturulacağı yer yargıdır. Yargı talimatla ortaya dökülen konuşma kayıtlarını suçluların korunması noktasında maalesef adım atar hale getirilmiştir. Hakimler değiştirilmiştir savcılar değiştirilmiştir. Adli kolluk değiştirilmiştir. Yönetmenlikler değiştirilmiştir, polisler değiştirilmiştir, emniyet teşkilatı baştan aşağı değiştirilmiştir. Tek amaç var suçlar örtülsün soruşturulmasın kovuşturulması, yargılanmasın. Türkiye bu kirle seçime gidiyor.  Ve yapılan yapıldığı iddia edilen yolsuzluk boyutu dudak uçuklatacak iddiadadır.

 Türkiye`de Bir yandan bakıyorsunuz çiftçimizin alın teri, el emeği, göz nuru karşılığında hiç bir şey yok. Bir taraftan bakıyorsunuz milyar dolarlarla, eurolarla adeta alay eden, oyun oynayan Bakan evlatları, hükümet yetkilileri. Haramın içinde boğulan bakanlar, böyle bir tabloyu Türkiye hak etmiyor, bu hak değildir Türkiye`ye.

 MUHTARLAR VE KÖYLÜLER TEHDİT EDİLİYOR

Şimdi gördüğümüz bir manzara daha var, İktidar partisi yetkilileri köyleri dolaşıyorlar. Başta Muhtarlar ve köylü yurttaşlarımızı eskisi gibi tehdit ediyorlar. Bize oy verirsiniz, vermezseniz hizmet gelmez, size zırnık koklatmayız diyorlar. Ben de şunu söylüyorum, Ben tehdit ediyorum Cumhuriyet Halk Partisi adına, Siz yolcusunuz, sizin biletiniz kesildi, Seçim sonucu ne olursa olsun artık Türkiye`de Haram hiçbir zaman iktidar olmayacaktır.

Bu seçim bir namus seçimidir, yapılanlara edilenlere karşı her yurttaş oyunu namusu gibi koruyacaktır ve bu namus borcunu yurttaşlarımız sandıkta gösterecektir. Bafra`da gördüğümüz manzara şudur, Samsun`da gördüğümüz manzara şudur,

 YOKSULLUK DİZ BOYU

Bu haramzadelere karşı, bu yalan makinelerine karşı, açık söylüyorum ve hiç çekinmeden konuşuyorum bu hırsız sürüsüne karşı Cumhuriyet Halk Partililerin, onurlu insanların, Ülkenin namuslu insanlarının verdiği direnci Bafra`da da, Samsun`da da taşıyan tek güç Cumhuriyet Halk Partisidir. Tablo ortada, AKP bileti kesilmiş, Musa Eroğlu`nun türküsünde söylediği gibi, Aşağı`dan yukarıdan yolun sonunun gözüktüğü bir yola girmiş. Artık defter kapanmış, kalem kırılmış. AKP Türkiye`de bundan sonrasında ne Cumhurbaşkanlığını kazanacaktır, nede iktidarını geçen dönemlerde olduğu gibi bir ceberut Devlet anlayışıyla zulümde halkın üzerinde uygulayabilecektir. Artık sis dağılmıştır, perde açılmıştır. Millet hesabını soracaktır, bunun ilk aşaması 30 Mart`tır.   Adalet ve Kalkınma Partisine daha önce inanarak iyi şeyler olacak, güzel şeyler yapacaklar beklentileriyle oy verdiniz. Yoksulluğu bertaraf edeceğiz dediler inandınız, 12 yılın sonunda geldiğimiz nokta tarihte görünmemiş bir yolsuzluk çamur batağı. Yani hükümetin başında ki kişinin maalesef kendisinin ve oğlunun içinde olduğu yolsuzluk boyutu, Bakanları saymıyorum artık. Yoksulluk diz boyu, atanamayan öğretmenler, ziraat mühendisleri, köylü, AVM ` lerin altında ezilip hiç siftah yapmadan kapatan ve zamanı geldiğinde direnemeyip kepenk kapatan esnaf, çalışanlar, emekliler yoksulluk diz boyu.

 ZULMÜN ARTSIN Kİ TEZ GİDESİN

Yasağı kaldıracağız dediler. Belirli yasaklar Cumhuriyet Halk Partisinin tavır koymasıyla kaldırılmıştır. Oysa bugün bakıyorsunuz her şey yasaktır. Artık facebook, youtube, yani sosyal medya dediğimiz olay dahil, medyada ki sansür dahil, karanlık dahil her konuda yasaklarla anılan bir iktidar partisi ortadadır. Ne dedilerse tersini yaptılar, şarkının sözünde ki gibi, "Ak dediler kara çıktı, her taraftan para çıktı"    şimdi Türkiye bu zilletten kurtulmak zorundadır. Bizim bir atasözümüz vardır, zulüm yapana şunu söylerler, "Zulmün artsın ki, Tez gidesin"    derler. Geldiğimiz nokta odur. Tarihte kör oğlu var biliyorsunuz, haksızlıklara ve baskılara karşı mücadele eden. Eğer Bolu beyi zulüm yapmasaydı zalimlikte sınır tanımasaydı, Köroğlu olmayacaktı. Her firavunun, bir Musa`sı mutlaka çıkacaktır. Tayyip Erdoğan ve şürekası hesap vereceklerdir bu açıktır.  "  şeklinde konuştu.

 

  • BafraHaber Yorum
  • Haluk Koç, Bafra'da İktidar Partisini Eleştirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0