BAFRA

Halk Eğitimden Engelli Bireyler İçin Memur Alımı Sınavına Hazırlık Kursu

 
 2547
Halk Eğitimden Engelli Bireyler İçinMemur Alımı Sınavına Hazırlık Kursu - Halk Eğitim Müdürlüğü 2022 engelli memur alım sınavına hazırlık kursu başlatıyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Halk Eğitim Müdürlüğü 2022 engelli memur alım sınavına hazırlık kursu başlatıyor.

Bafra Görme Engelliler Derneği, engelli bireylerin KPSS sınavına hazırlanabilmeleri için Gençlik Merkezinde derslik temin ederek, kurs verilebilmesi amacı ile Halk Eğitim Müdürlüğüne başvurdu. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 4 Ekim’de kursu başlatmak üzere başvuru kaydı almaya başladı.

EKPSS sınavına hazırlık kursuna katılacak şahıslardan, Halk Eğitim Merkezine gidemeyecek durumda olanların Bafra Görme Engelliler Derneğine müracaatlarını şahsen yapmaları gerekmekte. 

Engelli bireyler, %40 ve üzeri engelli sağlık kurulu raporu, en az lise mezunu olduğunu gösteren diploma belgesi ve kimlik fotokopisi ile başvurularını yapabilecekler. 

Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan, “Engelli vatandaşlarımızın sınavda yüksek puan alarak kamuya atanmaları noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Sağ olsun gerek Halk Eğitim Müdürlüğümüz, gerekse Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz desteklerini esirgemiyorlar. İşbirliği içerisinde önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de engelli vatandaşlarımıza yönelik güzel bir proje daha harekete geçirdik.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Halk Eğitimden Engelli Bireyler İçin Memur Alımı Sınavına Hazırlık Kursu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0