BAFRA

Halk Eğitim Merkezinden Muhteşem “Türk Müziği Korosu” Konseri

 
 1973
Halk Eğitim Merkezinden Muhteşem“Türk Müziği Korosu” Konseri - Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün “Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz” projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün şefi yönetiminde hazırlanmış olduğu “Türk Müzik Korosu” konser etkinliği gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün “Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz” projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün şefi yönetiminde hazırlanmış olduğu “Türk Müzik Korosu” konser etkinliği gerçekleşti.

Şef İlker Demir yönetimindeki Bafra Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser açılış konuşmasını yapan Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı şunları söyledi, “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel müdürlüğünün “Şarkılar Bizi Söyler Bizde Şarkı Söyleriz" projesi kapsamında tüm Halk Eğitimi Merkezlerinde Türk Müziği korosu kursları açıldı. Türk Müziğini geniş kitlelere tanıtma ve gelecek nesillere aktarma amacını taşıyan bu proje kapsamındaki korolar, önce kendi illerinde sonra yakın illerde konserlerini icra edip akabinde 15 bin kişilik stadyum konseri ile projeyi taçlandıracaklardır. Bafra Halk Eğitimi Merkezi olarak bizde bu projede ulunmaktan onur duyuyoruz. Bu doğrultuda her yaş ve meslek grubundan katılımcıların yer aldığı Şef İlker Demir yönetiminde oluşturulan koromuz bu akşam sizlere bakanlığımızın belirlediği 100 eser arasından 22 eseri seslendirecektir. Çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sağlayan Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen'e, Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı'ya, Belediye Başkanımız Hamit Kılıç'a ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu'na ve bizi bu güzel gecede yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize, ayrıca koromuzun oluşturulmasında özverili çalışmalarından dolayı kıymetli Koro Şefimize, koristlerimize, saz ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, iyi seyirler dilerim.” dedi.

28 koro üyesi ve solistin mükemmel şarkılar seslendirdiği konserde, 13 enstrüman heyeti harika müzikleri ve Dilara Akgül Aksoy’un işaret dili ile davetlilerden büyük alkış aldı. Bafra Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu büyük ilgi gördü.

Konsere, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, Bafra Belediye Başkan yardımcısı Şaban Hüryaşar, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Yeniden Refah İlçe Başkanı Bilal Arslan, Deva Partisi İlçe Başkanı Erdinç Çağlar, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber: Hülya Yangın Ertekin/Furkan Göçer 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Halk Eğitim Merkezinden Muhteşem “Türk Müziği Korosu” Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 6
User defaultYorum Id: 167931
23 Ocak 2023
20:55
  • Yorum Id: 167931
  • 23 Ocak 2023
  • 20:55

Çok güzel bir konserdi.başta bafra belediye başkanı hamit kılıç beye ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

User defaultYorum Id: 167918
23 Ocak 2023
18:46
  • Yorum Id: 167918
  • 23 Ocak 2023
  • 18:46

Çok değerli sanatçı arkadaslar ;bafra türk halk korosu, bafra musiki cemiyeti ve dün akşam sahnede yer alan birbirinden değerli arkadaslar parçaya baslarken ya da sona erdiğinde solist arkadaşların protokol e değil halka selam vermesinin daha doğru olacağını düşünüyorum.o protokol koltuğunda oturanlar elbet değişecek ki zaten çok az bir süre kaldı gitmelerine ..şikayet amaçlı değil öneri talep olarak görürseniz mutlu olurum.hepinizin ağzına yüreğine ve enstruman çalan arkadaslarımızın da ellerine sağlık.

User defaultYorum Id: 167886
23 Ocak 2023
08:47
  • Yorum Id: 167886
  • 23 Ocak 2023
  • 08:47

Dun kapıdaki görevliler alt katın yarısı bosken alt kat dolu deyip üst kata yonlendirmes sonra adamcılık yapıp kendine yer ayırtan siyasilere yalakalık yapması kardesim halka acık konserse ona gore davranın bırakın artık su adamcılıgı hadi protokolu anladık yer ayırtmak nedir ya...

Cevap
  • Yorum Id: 167915
  • 23 Ocak 2023
  • 17:51

Çoğu insan arkada ayakta dinlerken, tutulan yerler boş boş kaldı. yazık gerçekten bu tür işgüzarlıkların bitmesi gerekir artık.

Daha Fazla Yorum