BAFRA

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Tofaş Kavşağını Yerinde İnceledi

 
 612
Ulaştırma Ve Altyapı BakanıTofaş Kavşağını Yerinde İnceledi - Samsun'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’nın girişimleriyle Bafra’ya gelerek Bafra’nın en büyük sorunlarından biri olan Tofaş Kavşağını inceleyerek bilgiler aldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’nın girişimleriyle Bafra’ya gelerek Bafra’nın en büyük sorunlarından biri olan Tofaş Kavşağını inceleyerek bilgiler aldı. 

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Tofaş kavşağında yapılması planlanan çalışmaları proje üzerinde anlattı. Projeyi ve çevreyi inceleyen Bakan Turhan, Karayolları Bölge müdürüne talimat vererek kavşak için ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılmasını istedi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ise; “Tofaş kavşağında yaşanan sorunlarda çok kısa bir sürede bitecek. Sürekli kaza olan bu kavşaktan Bafralılar kurtulacak.” dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Tofaş Kavşağını Yerinde İnceledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0