SİYASET

Hadi Sezer: Verin Üniversite Getireyim

 
 713
Hadi Sezer: Verin Üniversite Getireyim - Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, hastane inşaatı olarak bilinen yer için, `verin burayı belediye olarak, özel üniversite getireyim.` dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, hastane inşaatı olarak bilinen yer için, `verin burayı belediye olarak, özel üniversite getireyim.` dedi.

Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, hastane inşaatı olarak bilinen yer için, `verin burayı belediye olarak, özel üniversite getireyim.` dedi.

Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, basın mensuplarının hastane inşaatı olarak bilinen yer ile ilgili sorusuna şu şekilde cevap verdi: `Gecende Sayın Bakanımıza hatırlattık. Kendilerini dedik ki `aşağıya fakülteyi yaptık tamam, temelini attık ama Bafralı ve Bafra`da siyaset yapan herkese mikrofon tutulduğunda ne olacak bu yukarda ki inşaat, mevta diyeceklerdir. Burada bir şey yapmamız lazım.` Sayın Bakanım `Burası çok kalabalık, orası için bir şey düşünüyoruz onu özel görüşelim` dedi.

Demek ki kafasında burayla ilgili bir şey var kafasında ne olduğunu bende tam olarak öğrenemedim öğrendiğimde zamanda sizlerle paylaşırız.`

Sizin bir planınız var mı sorusuna ise Başkan Sezer şöyle cevap verdi: `Belediye olaraktan söylerseniz, ben en sonunda diyeceğim ki: hiç kimse bir şey yapmazsa verin burayı belediye olaraktan bana, ben bir özel üniversiteyi getiririm oraya. Yani benim öyle bir sıkıntım yok. Onu biz buluruz Allah`ın izni ile. Yani orada bir yatırımcıyı getirir orada atıl kalan mevtayı yukardan aşağı şenlendiririz. O günleri biz beklemekle mükellefiz, olmayacaksa biz böyle bir şeyi teklif edeceğiz. Onu da başarırız Allah`ın izniyle`
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hadi Sezer: Verin Üniversite Getireyim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0