SİYASET

Hadi Sezer Çok Kırgın

 
 264
Bafra Haber

 |  - Referandumda Evet oyu kullanacağını açıklayarak MHP Bafra ve Samsun teşkilatının büyük tepkisi alan Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer tepkiler üzerine Cihan Haber Ajansına bir açıklama yaptı.

Referandumda Evet oyu kullanacağını açıklayarak MHP Bafra ve Samsun teşkilatının büyük tepkisi alan Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer tepkiler üzerine Cihan Haber Ajansına bir açıklama yaptı.
Türkiye`nin demokratikleşmesi için düzenlenen bu anayasa paketine "evet" diyeceğini tekrarlayan Sezer MHP’de ikinci dönem belediye başkanlığını yaptığını hatırlattı.
Hadi Sezer, “Bu kararımı da her yerde tekrar ediyorum. Bu kararımı açıkladıktan sonra kendini adam zannettiğim insanlardan çok küçültücü ve seviyesiz ifadeler duymanın ayrıca şaşkınlığını yaşıyorum. Bunu, bir hezeyanın ve yanlış yolda olduğunu bilmenin telaşı ile yapılan açıklamalar olduğunu düşünüyorum. Her şey bu milletin gözü önünde cereyan ediyor. Kötü söz sahibinindir. Herkes aynaya baktığında başkasını değil kendini görür.” Dedi.
“Herkes aynaya baktığında başkasını değil kendini görür” diyen Hadi Sezer, durumunu Mevlana’nın `Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.` Sözüyle örnekledi ve “Bende olduğum gibi göründüm” dedi.
Çetinkaya Belde belediye Başkanı Hadi Sezer son olarak kendisi ile ilgili yalan, iftira ve tehditlerden dolayı konuya yargıya taşıyacağını belirtti.
  • BafraHaber Yorum
  • Hadi Sezer Çok Kırgın içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0