BAFRA

Güven Patisserie Törenle Hizmete Açıldı

 
 3001
Güven Patisserie Törenle Hizmete Açıldı - Bafra Tekel Caddesi üzerinde Güven Patisserie isimli pastane törenle hizmete açıldı. 
Bafra Haber

 |  - Bafra Tekel Caddesi üzerinde Güven Patisserie isimli pastane törenle hizmete açıldı. 

İşletmeciliğini Bafra Giad üyesi Çağrı Bektaş'ın yaptığı Patisserie isimli pastane Tekel Caddesi TEB Bank'ın  yanında törenle hizmete başladı.

Törenin açılış konuşmasını Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş ve AK Parti Bafra ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz yaptı. Mahir Şimşek’in açılış duasının ardından kurdele kesildi. 

İşletmeci Çağrı Bektaş açılışa katılanlara, çiçek gönderenlere teşekkür etti. 

Açılışa Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimi, Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Ertan Atan, Bafra Elektrik ve Elektronik Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Bafra GEnç İş İnsanları Derneği Başkanı Muharrem Uyar, oda başkanları, siyasi partilerin belediye başkan aday adayları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri, Karaburç Mahallesi Muhtarı Eşref Aşcı, İş insanları, pastane-fırın işletmecileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Güven Patisserie; her gün taze su böreği, kol böreği, gül böreği, simit, açma, poğaça çeşitleri, Soğuk sandviç ve meşrubatlar ile sizlerin hizmetinizde.

Bafranın haberi, bafra