GÜNDEM

Gülün Solduğu Gün Sahnelendi

 
 227
Gülün Solduğu Gün Sahnelendi - Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetleme Serbestlik Şube Müdürlüğü tarafından sahnelenen `Gülün Solduğu Gün ` adlı iki kişilik tiyatro oyunu Bafra`da sahnelendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetleme Serbestlik Şube Müdürlüğü tarafından sahnelenen `Gülün Solduğu Gün ` adlı iki kişilik tiyatro oyunu Bafra`da sahnelendi.

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetleme Serbestlik Şube Müdürlüğü tarafından sahnelenen ‘Gülün Solduğu Gün ‘ adlı iki kişilik tiyatro oyunu Bafra’da sahnelendi.

Tiyatro öncesi uyuşturucu bağımlılığının önlenmesi ve milli bilincin oluşturulması kapsamında sinevizyon gösterisi ve müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü Koruma Kuralları Başkanlığı tarafından organize edilen ve Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenen ‘Gülün Solduğu Gün’ tiyatro oyununa Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra İçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra Adliye Sarayında Görevli Hâkim ve Savcılar, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gülün Solduğu Gün Sahnelendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0