BAFRA

Gül-nusret Kural Ortaokulunun Açılması İle Bafra Tam Gün Eğitime Geçti 

 
 536
Gül-nusret Kural Ortaokulunun Açılması İleBafra Tam Gün Eğitime Geçti  - Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gül-Nusret Kural Ortaokulunun açılmasıyla Bafra’nın tüm okullarında tam gün eğitime geçildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gül-Nusret Kural Ortaokulunun açılmasıyla Bafra’nın tüm okullarında tam gün eğitime geçildi.

Tam gün eğitim ile ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “Bakanlığımızın daha önceki açıklamalarında ve 2023 Eğitim Vizyonu’nda belirtildiği gibi ülkemiz genelinde 2019 yılı sonuna kadar tam gün eğitime geçilmesi hedeflenmektedir. Bu önemli hedefi 4 Mart 2019 Pazartesi günü itibarı ile Gül-Nusret Kural ortaokulumuzun eğitime başlamasıyla ilçemize bağlı tüm okullarımızda tam gün eğitime geçilmesini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.” dedi. 

Katipoğlu, “Gül-Nusret Kural ortaokulunun yapımını sağlayarak İlçemizdeki okulların tam gün eğitime geçilmesinde katkıda bulunan Hayırseverimiz Nusret Kural Beyefendi başta olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.” diye söyledi. 

Bafra’da 95 okulda 24 bin 5016 öğrencinin eğitim ve öğretim görmekte. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gül-nusret Kural Ortaokulunun Açılması İle Bafra Tam Gün Eğitime Geçti  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0