BAFRA

Gül- Nusret Kural Ortaokulu Öğrencilerinden Sıfır Atık Mavi Sözü

 
 648
Gül- Nusret Kural OrtaokuluÖğrencilerinden Sıfır Atık Mavi Sözü - Gül-Nusret Kural Ortaokulunun organize ettiği "Sıfır Atık" etkinliği okulun Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Gül-Nusret Kural Ortaokulunun organize ettiği "Sıfır Atık" etkinliği okulun Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ondokuzmayıs Üniversitesi, Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yüksel Ardalı ve öğretim görevlisi Emrah Altun tarafından "Sıfır Atık Projesi", geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre bilinci konularını içeren bir konferans verildi.

Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Gül Nusret Kural Ortaokulu ve Bafra Fen Lisesi, öğrenci, öğretmen ve idarecileri katıldı.

Konferansta, atık yönetimi, atığın oluşumunun önlenmesi, yeniden kullanılması, özelliğine ve türüne göre ayrılması, biriktirilmesi, taşınması ve geri dönüşümü hakkında bilgiler verilerek farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. 

Okul internet sitesinde, “OMÜ'nün öncülüğünü yaptığı ‘Sıfır Atık Projesi’ ile ilgili, aydınlatıcı bilgiler veren Yüksel Ardalı'yı Gül Nusret Kural Ortaokulu olarak destekliyoruz ve okul olarak " Mavi Sözü " veriyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Oktay ZERRİN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gül- Nusret Kural Ortaokulu Öğrencilerinden Sıfır Atık Mavi Sözü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0