BAFRA

Göksel Başar Bafra İşletme Fakültesi Öğrencileriyle

 
 1802
Göksel Başar Bafraİşletme Fakültesi Öğrencileriyle - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar Bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi Öğrencileri ile bir araya gelerek “Ticaretin Geleceği ve Kariyer Fırsatları” konulu seminerde konuştu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar Bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi Öğrencileri ile bir araya gelerek “Ticaretin Geleceği ve Kariyer Fırsatları” konulu seminerde konuştu.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Ondokuzmayıs Üniversitesi Bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mutlu ile görüşmesinde ‘’OMÜ’nün Bafra’da güzel bir kampüsü var, buranın düzenlenmesi ve cazip hale gelmesi için hep birlikte gayret ile çalışarak güzel işler yapacağız’’ dedi.

Başar öğrencilerle olan sunumumda “En iyi okulu bitiren en iyi işe girer mi? sorusunu sorarak; Piyasa tecrübesinde ki vazgeçilmez öneminden bahsetti. Tecrübe sadece iyilik kavramından oluşan bir olgu değildir, tecrübenin var oluşunda deneme, sınama ve görmüşlük kavramları yatmaktadır. Bu yüzden öğrencilerimiz girişimcilik fırsatlarından yararlanması gerekir. Bu fırsatlardan bazıları günümüzde dijital ortamlar tarafından sağlanmaktadır. 

Başkan Başar öğrencilere ‘’güzel arkadaşlıklar edinin ki arkadaşlık ettikleriniz sizlere değer katsın ‘diyerek, okumanın ve araştırmanın önemini vurguladı.

Ayrıca ‘’ Girişimcilik konusunda başarı elde etmiş kişilerin, araştırmalarını ve onların nasıl başarıya ulaştığını, siz olsanız farklı neler yapardınız gibi sentezler ile hayatlarına yön verebileceklerini söyledi. En çok kitap okuyan öğrenciye de bir kitap hediye etti.

Ondokuzmayıs Üniversitesi Bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mutlu “Bafra TSO Başkanı Göksel Başar’a katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti, Başkan Başar ile Fakültemize her anlamda faydanın sağlanması için birlikte çalışacağız’’ dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar; OMÜ Bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mutlu ve öğretim görevlilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Göksel Başar Bafra İşletme Fakültesi Öğrencileriyle içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0