BAFRA

Gökdoğan Ve Erbaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

 
 706
Gökdoğan Ve Erbaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç İlçede göreve başlayan Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş’ı makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç İlçede göreve başlayan Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş’ı makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarete Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ve Ak Parti İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz’de katıldı. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Milletvekilimiz ve İlçe Başkanımız ile birlikte Bafra’mızda göreve başlayan Emniyet Müdürümüz Süleyman Gökay Gökdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş’ı ziyaret ederek yeni görev yerlerinin hayırlı olması dileklerimizi ilettik. Her ikisinin de ilçemizdeki görev sürelerinde karşılıklı destek ve işbirliği anlayışı ile hizmet edeceğiz. Emniyet Müdürümüz Sayın Gökdoğan ve Jandarma Komutanımız Sayın Erbaş’a bir kez daha başarılar diliyorum. Allah (c.c) muzaffer eylesin ”Dedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gökdoğan Ve Erbaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0