Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Bafra Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri için 21 Mayıs 2024 tarihinde "Mesleki Kariyer Buluşmaları-2" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Global Media Yazılım & Tasarım Ofisi sahipleri ve üniversitenin mezunları Emre Kurt ve Abdüssamet Ocak, iş arama ve iş kurma sürecinde strateji geliştirme konusunda bir konferans verdiler.

Konferansta, öğrencilere kariyer planlaması ve girişimcilik hakkında bilgiler sunuldu. Emre Kurt ve Abdüssamet Ocak, iş hayatında karşılaşılan zorluklar, fırsatlar ve bu süreçte izlenmesi gereken stratejiler hakkında bilgi paylaştılar.

Etkinlik, öğrencilerin kariyerlerine yönelik adımlar atmaları ve iş dünyasında başarılı olmaları için yol gösterici nitelikteydi.