BAFRA

Genç Ülkücüler Sinan Ateş İçin Lokma Dağıttı

 
 2993
Genç Ülkücüler Sinan Ateş İçin Lokma Dağıttı - Ankara’da bir suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ruhuna Bafra’da lokma dağıtıldı. 
Bafra Haber

 |  - Ankara’da bir suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ruhuna Bafra’da lokma dağıtıldı. 

Bir grup Ülkücü bir suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ruhuna Bafra’da lokma dağıttı. 

Masrafları isminin açıklanmasını istemeyen genç Ülkücüler tarafından karşılanan lokmalar Bafra’da bir pastane önünde dağıtıldı. 

Sinan Ateş cinayeti hala sır perdesini korurken, ülkücülerin tepkisi de dinmek bilmiyor. 

  • BafraHaber Yorum
  • Genç Ülkücüler Sinan Ateş İçin Lokma Dağıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 34
User defaultYorum Id: 167575
18 Ocak 2023
03:34
  • Yorum Id: 167575
  • 18 Ocak 2023
  • 03:34

Ne kadar zoruna gitti pkk ya laf söyledik diye. sen zaten rahat rahat gezerdin sokaklarda.

User defaultYorum Id: 167358
15 Ocak 2023
10:17
  • Yorum Id: 167358
  • 15 Ocak 2023
  • 10:17

Mhp denilen partiden bu ülkeye zerre fayda gelmemistir gelmez kendi öz evladına bile sahip çıkmamıştır muhsin yazıcıoğlu failleri hakkında bir kelime edemeyen veya bilinçli etmeyen zihniyet sinanin failleri hakkindada ne tesadüf ki bir kelime edememiştir etmemiştir. apo denilen katili asacam diye ülkeyi gezmiş ne hikmetse apo denilen hain affedilip ödül olarak konforlu imralı'ya gönderilmiştir. dün samsun meydanlarında haykirdiklarini bugün inkâr eder hale gelmiştir koalisyon hükümetinde yer almış ülkeyi yönetmiş ülke ekonomisini batırmış ülkeyi krize sokmuştur. mafya yapılanmaları olan insanlarla pozlar görüntüler verilmiş bunun ülkenin neresine katkı sağladığını sormak isterim. ülkücülük de bir siyasi parti altında olmaz ülkücülük insanın kendi iradesinde yaşamında olur eskidenmiş o ülkücülük mhp de olur hikâyesi.

Cevap
  • Yorum Id: 167542
  • 17 Ocak 2023
  • 12:56

@yorumcu-167515 boş yapma hadi ordan kaç pkkliya tokat attin bırakın bu işleri kendinize bir misyon yuklemişsiniz milleti ülkeyi siz koruyorsunuz sanki siz olmasanız ülke parçalanacak bu ülkenin kolluk kuvvetleri var ne lüzumsuz insanız bir bitmediniz gitti.

Cevap
  • Yorum Id: 167518
  • 17 Ocak 2023
  • 06:09

Mhp ve ülkücüler olmasa pkk terör örgütü bu gün sokaklarda sizi gezdirmez idi. gerçi sen ve senin gibiler sokak da türk bayrağı yaksalar sokağa çıkıp müdahale bile etmezsiniz. bir de burada yorum yapıyorsunuz utanmadan.

User defaultYorum Id: 167517
17 Ocak 2023
03:57
  • Yorum Id: 167517
  • 17 Ocak 2023
  • 03:57

Sinan ateş,e sahip cikmayarak, sus kalarak mhp ve ülkücü hareketi zan altında bırakan kim var ise mahşerde ülkücü şehitler onların yakalarına yapışacak ve hesap soracaktır. bu davranış dava ya ihanettir. bizi düşürdüğünüz durum içler acısı. düşmana bile fırsat vermeden bitirdiniz bizi. yazıklar olsun.

Daha Fazla Yorum