Boyabat’ta gençlerin hem manevi hem de pratik becerilerini geliştirmeye yönelik faaliyetler aralıksız sürdürülüyor. Diyanet İzcilik Boyabat Osmanlı Oymağı izcileri, Beyazıt Camii’nde gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasında bir araya geldi. Sabah namazının ardından izciler, temel izcilik becerilerinden biri olan camadan düğümü hakkında eğitim aldı. Eğitimde, aynı kalınlıktaki iki ipin birbirine bağlanması veya bir cismin sarılması amacıyla kullanılan camadan düğümünün nasıl atıldığı uygulamalı olarak gösterildi. İzcilik faaliyetlerinde ve kampçılıkta sıkça kullanılan camadan düğümünün kolay atılıp çözülebilmesi nedeniyle önemli temel düğümler arasında yer aldığı belirtildi.
Manevi değerlerin yaşatılması ve izcilik becerilerinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen programın, izciler arasındaki birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine de katkı sağladığı ifade edildi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın