SAMSUN

Gelinlikle oy kullandılar

 
 363
Gelinlikle oy kullandılar
 - Samsun’da sabah nikahları kıyılan genç çift, öğle saatlerinde de oylarını kullandı. Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’da sabah nikahları kıyılan genç çift, öğle saatlerinde de oylarını kullandı. Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da oy kullanma işlemi saat 08.00’de başladı. Oy kullanmak için Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu’na gelen vatandaşlar ise büyük şaşkınlık yaşadı. Sabah nikahları kıyılan Beyzanur Şen Karabacak (23) ve Erhan Karabacak (26) çifti oy kullanmaya birlikte geldi. Gelin Beyzanur Karabacak gelinlikle arabadan inip okula gelince, oy kullanmaya gelen vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Sandık başında görevli memurlar da şaşırırken, gelin ve damat sırayla oylarını kullandı.

“Vatani görevimiz her şeyden önce gelir”
Bugün evlenseler de oy kullanma işlemi için direkt sandık başına geldiklerini ifade eden damat Erhan Karabacak, “Vatandaşlık görevimiz her şeyden önce geliyor. Önceliğimiz vatan olduğu için de nikahın ardından oy kullanmaya geldik. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Rabb’im herkesin işini rast getirsin” dedi.
Gelin Beyzanur Karabacak da çok heyecanlı olduğunu ve vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade etti.

“Gelinlikle görünce çok şaşırdım”
Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti görüp büyük şaşkınlık yaşayan Zehra Bozkurt, “Gelinliği görünce şaşırdık. Gelinlerin hastaneye gelmelerine filan alışmıştık ama gelin ve damadı kıyafetleriyle oy kullanmaya geldiklerini ilk defa gördük. Bu da ülkeye duyulan saygıyı gösteriyor. Oy kullanmayı bu kadar önemseyip geldikleri için kendilerine teşekkür ederim. Kendilerine de bir ömür boyu mutluluk dilerim” diye konuştu.
  • BafraHaber Yorum
  • Gelinlikle oy kullandılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 179339
28 Mayıs 2023
19:54
  • Yorum Id: 179339
  • 28 Mayıs 2023
  • 19:54

Allah bir yastıkta kocatsın inşallah