SİYASET

Gazipaşa Ve Kemalpaşa`da Dp Rüzgarı Esti

 
 115
Gazipaşa Ve Kemalpaşa`da Dp Rüzgarı Esti - DP Bafra Belediye Başkan Adayı Yaşar Buharalıoğlu ilk mitingini Gazipaşa ve Kemalpaşa Mahallesinde gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - DP Bafra Belediye Başkan Adayı Yaşar Buharalıoğlu ilk mitingini Gazipaşa ve Kemalpaşa Mahallesinde gerçekleştirdi.

DP Bafra Belediye Başkan Adayı Yaşar Buharalıoğlu ilk mitingini Gazipaşa ve Kemalpaşa Mahallesinde gerçekleştirdi.

Yoğun katılımla gerçekleşen mitingde DP Bafra Belediye Başkan Adayı Yaşar Buharalıoğlu halka projelerini anlattı.

DP Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı halka hitaben yaptığı konuşmada “Bu akşam bu alanı dolduran vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu güzel tabloyu ve desteği görünce çok mutlu olduk. Sevindik. 29 Mart akşamı hep birlikte ayrı bir sevinç yaşayacağımıza inanıyorum. Bafra’da beyaz bir yürüyüşün başlangıcını yaptık. DP çatısı altında toplanıp Başkanımız Yaşar Buharalıoğlu ile Bafra’ya nasıl bir hizmet veririz heyecanı içerisinde çalışmalarımıza başladık. 29 Mart akşamı Beyaz Yürüyüşün finalinde mutlu sona ulaşacağız´´diye konuşan Bıçakçı konuşmasını şöyle sürdürdü “DP’nin kalesi Bafra’da olmamaktan dolayı çok mutluyum. Bafra siyasetin nabzının attığı yerdir. Bugün ülkemiz için bir olduğumuz gündür. Türkiye’mizin ekonomisi çok kötü durumdadır. Her gün yüzlerce dükkan kapanıyor. Bafra’da bu güne kadar yapılan hizmetler varsa bunların hepsini DP, AP, DYP zamanlarında yapılmıştır. Onların eserleridir.  Bizler sizlere şeffaf belediyecilik sunmak istiyoruz. Bunu da 29 Mart seçimlerinde ispatlayacağız” dedi.

Yaşar Buharalıoğlu yaptığı konuşmada “ 29 Mart yerel seçimlerine 9 günlük bir zaman kaldı. Siz çok değerli Bafralı hemşerilerimize bu akşamki katılımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün Bafra’mız da güneş gibi doğan DP ruhu bizleri çok memnun etti. Bafra’da yaşıyoruz. Bafra’mızın dününde kararlarım oldu. Bugününde de olacak, yarınında da olacaktır. Bundan 25 yıl önce 33 yaşında Bafra Belediye Başkanı seçildim. Siz değerli Bafralıların teveccühleriyle seçildim. 20 yıl önce yaptığım hizmetler aynı şekilde duruyor. Sizlerin bu coşkusunu gördükten sonra bu iş burada bitmiştir. Belediye Meclis Üyeleri Aday arkadaşlarım Bafra kamuoyunda büyük ilgi görüyor. Lütfen bu seçimde 5 dakika düşünün sözünü her yerde söylüyorum. Oylarınızı bizden esirgemeyin. Heyecanınız bana güç ve kuvvet veriyor. Vereceğiniz 1 oy Bafra’nın 5 yıl kaderine neden olacaktır. Görev yaptığım 5 yıllık Belediye Başkanlığı süresince ne çaldım,  ne de çaldırdım. Gazamız mübarek olsun’’ şeklinde konuştu.

  • BafraHaber Yorum
  • Gazipaşa Ve Kemalpaşa`da Dp Rüzgarı Esti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0