SAMSUN

Samsunspor ile Menemenspor 5. randevuya çıkacak

   |   
 309
Samsunspor ile Menemenspor 5. randevuya çıkacak
 - TFF 1. Lig’in 28 haftasında karşı karşıya gelecek Samsunspor ile Menemenspor tarihlerindeki 5. randevuya çıkacaklar.
İhlas Haber Ajansı

 |  - TFF 1. Lig’in 28 haftasında karşı karşıya gelecek Samsunspor ile Menemenspor tarihlerindeki 5. randevuya çıkacaklar.

Samsunspor ve Menemenspor daha önce tarihlerinde 5 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmalarda Samsunspor hiç galip gelemezken Menemenspor 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasında oynanan 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun’da da 2 kez karşılaşan takımların mücadelesinde Menemenspor 1 kez kazanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
Karşılaşma öncesi Samsunspor 25 maçta 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 39 puan topladı. Rakip filelere 41 gol gönderen Karadeniz temsilcisi, kendi kalesinde ise 30 gol gördü. Samsunspor bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta 7 galibiyet ve 6 beraberlik alarak kendi sahasında maç kaybetmeyen tek takım oldu.
Ligde 26 maça çıkan Menemenspor ise bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 29 puan toplayabildi. Rakip filelere 29 gol gönderen İzmir temsilcisi kendi kalesinde ise 40 gol gördü.
5 Mart Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumunda saat 16.00’da karşılaşacak Samsunspor-Menemenspor maçını Onur Öztütoprak, Erkan Akbulut ve Ferdi Karadoruk hakem 3’lüsü yönetecek.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor ile Menemenspor 5. randevuya çıkacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0