EĞİTİM

Fatih İlköğretimden Model Uçak Kursu

 
 274
Fatih İlköğretimden Model Uçak Kursu - Bafra Fatih İlköğretim Okulu Türk Hava Kurumu işbirliği ile 13 yaş üstü öğrencilere verilen model uçak kursu sonuçlandı ve kursiyerler ödüllendirildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Fatih İlköğretim Okulu Türk Hava Kurumu işbirliği ile 13 yaş üstü öğrencilere verilen model uçak kursu sonuçlandı ve kursiyerler ödüllendirildi.

Bafra Fatih İlköğretim Okulu Türk Hava Kurumu işbirliği ile 13 yaş üstü öğrencilere verilen model uçak kursu sonuçlandı ve kursiyerler ödüllendirildi.

Fatih Havacılık Kulübü Rehber Öğretmeni Burhan Apaydın eşliğinde düzenlenen “Baba Kız, Baba Oğul birlikte uçak yapıyoruz” projesine 25 aile katıldı. 15’er kişilik gruplar halinde çalışan kurs 3 hafta sürdü. Kurs sonunda başarılı olan 12 kursiyere Türk Hava Kurumu Havacılık Federasyonu Onaylı Belgeleri verildi. Proje malzemeleri Türk Hava Kurumu tarafından sağlandı.

Ödül töreninde konuşma yapan okul Müdürü İlhan Yan “Okulumuz, öğrencilerin gelişimi ve değişimine büyük önem vermektedir. Bu projenin amacı çocuklarına fazla zaman ayıramayan babaları bu etkinlik çerçevesinde okulda bulundurmaktır. Proje ile birçok yetenek kazandırırken, zararlı alışkanlıklardan korumak ve hoş vakit geçirmelerini sağlamaktır.” dedi. Törene çok sayıda öğrenci velisi ve öğrenci katıldı.



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Fatih İlköğretimden Model Uçak Kursu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0