BAFRA

Fatih Hatipoğlu Tesis Amiri Olarak Atandı

 
 3959
Fatih Hatipoğlu Tesis Amiri Olarak Atandı - Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğünden istifa eden Fatih Hatipoğlu, Spor Salonu tesis amiri olarak atandı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğünden istifa eden Fatih Hatipoğlu, Spor Salonu tesis amiri olarak atandı.

Bir süre önce Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğünden istifa eden ancak personel yetersizliğinden dolayı aynı görevi yürüten Fatih Hatipoğlu Bafra Spor Salonu Tesis Amirliğine atandı.

Fatih Hatipoğlu yeni görevinin sosyal medya hesabından yayımladığı açıklama ile duyurdu.

Hatipoğlu açıklamasında şunları söyledi: 

20 Haziran 2014 tarihinden itibaren vekâleten yürüttüğüm, "Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü" görevimden kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum. 

Rabbim'in izniyle bundan sonraki süreçte, her dâim Milli ve Manevî değerleri önceleyerek farklı pozisyon ve mecralarda şahsıma tevdî edilecek görevleri lâyıkıyla yürütme gayretinde olacağım. 

Bafra Gençlik Merkezi Müdür Vekilliği görevimi ifâ ettiğim yaklaşık 7,5 yıllık bu zaman diliminde birlikte çalışma imkanı bulduğumuz; Gençlik ve Spor İl Müdürüm Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu'na, Bafra Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen'e, Bafra'mızın çok değerli daire amirlerine, Samsun'daki Gençlik Merkezi Müdürü arkadaşlarıma, Bafra Gençlik Merkezinde görev yapan personelimize, eğitmenlerimize, beni yalnız bırakmayan gönüllü gençlerimize ve bilhassa bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen en büyük sermayem aileme teşekkürü bir borç bilir, haklarını helâl etmelerini istirham ederim. 

Mülkün yegâne sahibi olan Rabb'im, bizleri emanet şuurundan ve doğru yoldan ayırmasın.

Son olarak Üstâd Necip Fazıl'ın bir dörtlüğü ile sözlerimi bitirmek isterim: 

"Gideriz, nur yolu izde gideriz

Taş bağırda, sular dizde gideriz 

Bir gün akşam olur, biz de gideriz

Kalır dudaklarda şarkımız bizim."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Fatih Hatipoğlu Tesis Amiri Olarak Atandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 34
User defaultYorum Id: 130602
17 Ekim 2021
10:29
  • Yorum Id: 130602
  • 17 Ekim 2021
  • 10:29

Hic bir özellikleri olmayan üç koyunu bile gidemeyen bu mudirleri bafra hak ediyor maalesef. diğer mudirlerin de bunlardan farkı yok. neyese alan memnun veren memnun.

Cevap
  • Yorum Id: 130715
  • 19 Ekim 2021
  • 13:12

Sen ilk önce müdür yazmasını öğren. kimin üç koyunu güdemeyeceği belli

User defaultYorum Id: 130709
19 Ekim 2021
10:09
  • Yorum Id: 130709
  • 19 Ekim 2021
  • 10:09

Sayın klavye şovmenleri, kapalı bir odada bilgisayar başında gereksiz yazmak ne de kolay oluyor değilmi... gerekesiz ve asilsiz yorum yapan kardeşlerim siz. bu adamı ne kadar tanıyorsunuzda böyle haketmediği yorumlar yapıyorsunuz. ve kimin yazdığıda belli olmayan..... ben ahmet kurt 30 yılı aşkın bafra'ya spor alanında hizmet veren yüzlerce gençlerimizi milli platformlarda yarıştıran bir federasyonun teknik direktötlüğünü yapan milli kamplarda defalarca görev alan ve şuan bafra gençlik merkezi tesis amiri olarak görev yapan birisiyim... ( adım ve kim olduğum belli olması bakımından bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum)..

User defaultYorum Id: 130711
19 Ekim 2021
10:33
  • Yorum Id: 130711
  • 19 Ekim 2021
  • 10:33

2. kısım (ahmet kurt) fatih hatipoğlu ıle yıllardır tanışırım adaletli, namuslu, edepli, devletin bir kurşun kalemini dahi şahsına kullanmayan, kalbinde allah korkusu olan, beyfendi saygılı ölçülü bir idarecidir. fatih bey tamamen kendi isteği ve arzusuyla istifa etmiştir. denilener gibi müdür maaaşıyla değil memur maaşıyla 7 yıldır müdürlüğ yapmış elinden gelenide hakkıyla yapmıştır. keşke her idareci onun kadar işine sahip olsa ve devletin malını candan öte bilip korusa.. birisinin dediği gibi kurtt geldi vasıfsız oldu değil, eey gafil bir kurumun müdürü talimat verir altındaki memuru veya tesisin amiri denilenleri yapmakla mükelleftir. biz işimizi gerekini yaptık yapıyoruz bilmeden bol keseden atma... emin olun ki ali kuloğlunun damadı olmasının ona hiçbir artısı yok buna ben şahidim. fatih bey yıllardır vekaleten baktı, madem ali kuloğlu fonksiyonu var dıda neden asaleten atanamadı. gençlik merkezleri çok yoğun olan haftalık yaklaşık 1.500 kişinin girip çıktığı yazları 20 yi aşan faaliyetlerin olduğu yoğun geçen bir kurumdur, idareside uğraşıdı yorucudur. devlet her daim 18 yaşındadır makamlar kalıcı kişiler gelip geçicidir, eleştiri yaparkende haksızlık etmemek lazım, hele bilmediğin kişi hakkında hiiiiç etmemek lazım. allah her kezin yaptığında yapmadığınıda görüyor hesaplar ona verilecektir. yeterlidir yetersizdir orası tartışılır lakin konuya hakimseniz biliyorsanız erzbere olmaz... ben inanıyorum ki bazı yorum yapanlar onun izniyle ekmek yiyen evine rızık götüren kişilerdir, ama nankörlük edenlerde vardır haliyle, (klavye şovmenleri) bir gram dahi gelmyen gözle görünmeyen dünyayı kavuran virüs ten insanlarımız ölürken bizler neylerle uğraşıyor çamur atıyoruz. gençlik merkezi müdürleri spor adamı olmak durumunda değildir, burada spordan daha çok kültürel faaliyetler olur ve fatih beyde zaten bir kültür adamı tarih mezunu yani isabet olmuş.... amaçım kimseyi kırmak yada cephe almak değil sadece fatih beyi tanıyan ve beraber çalışan birisi olarak açıklama getirme gereksinimi gördüm. bafra bizim bafrda hizmet veren amiri memuru müdürü idarecisi bizim onları korumak bizlerin görevi olmalı çünki yapılan bu hizmetler bafraya bizim çocuklarımıza.

Daha Fazla Yorum