GÜNDEM

Fabrikanın Şalterini İndirerek Pkkyı Protesto Ettiler

 
 341
Bafra Haber

 |  - Fabrikanın şalterini indirerek pkkyı protesto ettiler

Bafra İlçesinde Emirefendi Mahallesinde faaliyet gösteren Erbay Konfeksiyon Tekstil Sanayi Ticaret Limitet Şirketinden PKK Terörüne anlamlı bir tepki.  1 gün şalter indirme eylemi yaparak çalışmadılar.
60 işçisi ile birlikte fabrikanın içini ve makinelerin üstlerini Türk Bayraklarıyla süsleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemal Erbay işçilerini 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşundan sonra topluca İstiklal Marşı okundu. Marş okunduktan sonra işçiler hep bir ağızdan “Şehitler Ölmez-Vatan Bölünmez, Kahrolsun PKK- Hepimiz Mehmet’iz-PKK’ya Yeteriz- Ne Mutlu Türküm Diyene “ diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Erbay Konfeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemal Erbay, Bizler Türklüğü ile övünen insanlar olarak, Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanet bıraktığı bu vatanı korumak için canımızla, malımızla, kanımızla sonuna kadar mücadele etmek için her zaman hazırız. PKK Terörünü kınamak için 1 günlük şalter indirme ve iş bırakma eylemi yapıyoruz. Bizler nasıl şalter indiriyorsak Devletimizin yetkililerinden de Elektrik Şalterlerini indirerek Kuzey Irak’a ders vermesini istiyoruz.

  • BafraHaber Yorum
  • Fabrikanın Şalterini İndirerek Pkkyı Protesto Ettiler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0